close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Science (BSc's) in Bouwveiligheid 2021

Het behalen van een BSc-short voor Bachelor of Science-is een geweldige manier om je carrière en opleiding een nieuwe impuls te geven. Dit diploma geeft aan dat een student het curriculum heeft voltooid dat is voorgeschreven voor zijn of haar gekozen major. Wat is een BSc in bouwveiligheid? Een BSc in Construction Safety combineert de studie van bouwpraktijken met de studie van het veiligheidsp… Meer informatie

Het behalen van een BSc-short voor Bachelor of Science-is een geweldige manier om je carrière en opleiding een nieuwe impuls te geven. Dit diploma geeft aan dat een student het curriculum heeft voltooid dat is voorgeschreven voor zijn of haar gekozen major.
Wat is een BSc in bouwveiligheid? Een BSc in Construction Safety combineert de studie van bouwpraktijken met de studie van het veiligheidsprotocol. Het resultaat is een programma dat is ontworpen om studenten vertrouwd te maken met de routines en voorschriften van de bouwsector. Naast een mogelijke stage omvatten enkele van de cursussen die mogelijk deel uitmaken van een dergelijk programma, de Inleiding tot Industriële Hygiëne, Veiligheid in de Bouwzone, Brandveiligheid en Beleidsconformiteit.

Er zijn veel voordelen waar u naar uit kunt kijken als u een BSc in bouwveiligheid nastreeft. Naast een verhoogd veiligheidsbewustzijn, kan dit programma managementvaardigheden en bekendheid geven met nalevingsvereisten voor overheidsbeleid die gedurende een hele carrière nuttig kunnen zijn.

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat deze graad u terugbrengt. Er is geen enkel antwoord op deze vraag, maar de kosten worden over het algemeen bepaald aan de hand van criteria zoals het collegegeldtarief van de school die u bezoekt, het aantal benodigde credits en financiële hulp.

Er zijn verschillende loopbaantrajecten beschikbaar voor BSc in afgestudeerden in de Bouwveiligheid. Het meest voor de hand liggende standpunt is waarschijnlijk dat van de veiligheidsbeheerder van de bouw, die de in het programma ontwikkelde vaardigheden rechtstreeks zou toepassen. Andere mogelijke banen waarvoor u mogelijk geschikt bent, zijn onder meer bouwingenieur, bouwnaleving-auditor en veiligheidsinspecteur ter plaatse. Deze functies maken allemaal gebruik van verschillende facetten van uw kennis van veiligheid en constructie.

Als je je voorstelt om in de bouwsector te werken en ervoor te zorgen dat het veilig is, is een BSc in Construction Safety misschien het juiste programma voor jou. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

Deze eenjarige postdoctorale opleiding volgt het niet-gegradueerde programma in bouwkunde en resulteert in een professionele kwalificatie als bouwmanager. Afgestudeerden zulle ... +

Deze eenjarige postdoctorale opleiding volgt het niet-gegradueerde programma in bouwkunde en resulteert in een professionele kwalificatie als bouwmanager. Afgestudeerden zullen gekwalificeerd zijn om problemen op het gebied van bouwassemblage te identificeren, analyseren en oplossen en het bouwproces te beheren. De graad biedt afgestudeerden de nodige basis om zich verder te specialiseren in projectbeheer, vastgoedbeheer en huisvesting op masterniveau. -
BSc
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op