$close

Filters

Resultaten weergeven

BSc Opleidingen in Branding 2022

BSc is de afkorting voor Bachelor of Science. Dit is een bachelordiploma die over het algemeen duurt vier jaar in beslag. De tijdlijn van voltooiing is afhankelijk van aandachtsgebied, de instelling, overschrijvingen, en de locatie. De BSc diploma heeft de neiging zich te richten op wetenschapsgerelateerde majors, disciplines en onderwerpen, maar sommige universiteiten gebruiken de term "wetensc… Meer informatie

BSc is de afkorting voor Bachelor of Science. Dit is een bachelordiploma die over het algemeen duurt vier jaar in beslag. De tijdlijn van voltooiing is afhankelijk van aandachtsgebied, de instelling, overschrijvingen, en de locatie. De BSc diploma heeft de neiging zich te richten op wetenschapsgerelateerde majors, disciplines en onderwerpen, maar sommige universiteiten gebruiken de term "wetenschap " losser om een ​​breder scala aan onderwerpen omvatten.

Wat is een BSc in de Branding? Dit programma instrueert studenten in marketing technieken, communicatiestrategieën en reclame-methoden. Al deze gebieden worden onderwezen in relatie tot corporate identity. Cursus onderwerpen zijn het bouwen van merken, strategisch merkmanagement, grafisch ontwerp, marktanalyse, en de ontwikkeling van de media. Core economische en financiële beginselen wordt geleerd om branding te garanderen is kosteneffectief en innovatief. Studenten leren hoe te identificeren, analyseren en presenteren van gegevens in marketing en branding velden.

Afgestudeerden met een BSc in de Branding hebben de neiging om grote communicatieve vaardigheden. Dit programma helpt de studenten scherpen hun vaardigheden om ze te profiteren in zakelijke omgevingen.

Kosten van het verdienen van een bachelor 's verschillen volgens verschillende variabelen, waaronder de universiteit in kwestie, het land van de studie, en hoe lang het programma duurt om te voltooien. Voor meer gedetailleerde informatie te krijgen, contact opnemen met de school waar je geïnteresseerd bent in het bijwonen.

Carrières in branding variëren, afhankelijk van het gebied van focus. Afgestudeerden gericht op het beheer kan brand managers geworden. Een brand manager is verantwoordelijk voor het maken van producten en diensten resoneren met het publiek. Ze controleren trends in de markt en typisch beheren van een team van marketeers. Andere afgestudeerden zich richten op de visuele media en wordt grafisch ontwerpers. Ze creëren visuele concepten om merken te helpen hun boodschap, producten of diensten. Ontwerpen kunnen worden gebruikt voor reclame, zakelijke rapporten en tijdschriften.

Effectieve branding vereist uitzonderlijke communicatieve vaardigheden en financiële analyse, maar het verdienen van een BSc in de Branding kunnen afgestudeerden leiden naar een succesvolle carrière. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Staffordshire University
Stoke-on-Trent, Verenigd Koninkrijk

Ben je creatief en een goede communicator met veel goede ideeën? Onze BA (Hons) Reclame en Brand Management cursus zal je een brede set van vaardigheden om een ​​carrière in d ... +

Ben je creatief en een goede communicator met veel goede ideeën? Onze BA (Hons) Reclame en Brand Management cursus zal je een brede set van vaardigheden om een ​​carrière in deze snelle creatieve industrie te ontwikkelen. Onze studio weerspiegelt een agentschap omgeving, het creëren van flexibele arbeidstijden zones en projectruimtes met de industrie standaard software, zodat u hands-on ervaring dat werkgevers waarde zult krijgen. En onze ... -
BSc
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
Campus