Filter
Bachelor of Science
Brazilië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies (BSc) in Brazilië 2019

Een BSc (Bachelor of Science) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun vakgebied. Terwijl de mate is vaak gerelateerd aan cursussen in de wetenschap rijk, kunnen studenten in niet-wetenschappelijke gebieden ook verdienen een BSc.

In Brazilië zijn er drie soorten graden: HBO - duurt tussen de vier tot zes jaar in beslag en studenten kunnen werken als docenten na het beëindigen van vier jaar onderzoek. Masters - duurt een tot twee jaar te bereiken; Doctoral / PhD - de hoogste graad je kunt studeren en duurt drie tot vier jaar te bereiken. Deze drie graden losjes overeen met de drie cycli van het Bologna-proces - het Europees systeem van hoger onderwijs. Dit betekent dat als u een undergraduate-diploma hebben behaald aan een Europese universiteit, moet je worden gekwalificeerd om een ​​Masters in Brazilië te bereiken.

Bachelor of Science Opleidingen in Brazilië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

De Bachelor of Chemische Ingenieur afgestudeerd aan UNIVAP is een professionele generalist, die zorg draagt ​​voor het toevoegen van kennis om u in staat om te werken in ... [+]

De Bachelor of Chemische Ingenieur afgestudeerd aan UNIVAP is een professionele generalist, die zorg draagt ​​voor het toevoegen van kennis om u in staat om te werken in alle sectoren van de industrie alsmede het beheer en het onderzoek van de diverse transformatieprocessen die betrokken zijn in de huidige markt werk.

kwalificatie: scheikundig ingenieur

Openingstijden: 3840 uren (minimaal 5 jaar)

Profiel van afgestudeerden

De cursus is bedoeld om de uitgang te voorzien van een professionele profiel dat hen in staat stelt te absorberen, nieuwe technologieën te ontwikkelen en te kritisch en creatief bij het identificeren en oplossen van problemen, gezien de politieke aspecten van de Wet op de economische, sociale, ecologische en culturele, ethische visie eisen van de samenleving. Het wil ook een houding van voortdurende professionele ontwikkeling.... [-]

Brazilië São José dos Campos
March 2020
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands