BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science in Business Administration in de Verenigde Miami Verenigde Staten

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Miami is de provinciehoofdstad van Miami-Dade County, gelegen aan de Atlantische kust in het zuiden van Florida. Miami is gerangschikt zevende in de hele Verenigde Staten als we praten over de inschrijving van studenten per hoofd van de bevolking. Miami is ook bekend profit en non-profit professionele programma's.

Top BSc Programma in Business Administration in de Verenigde Miami in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Administration, Miami Filter

Zakelijke admin & MGMT (bs)

CBT College - Miami
BSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Bachelor of Science in Business Administration and Management (BSBM) bij CBT College biedt een toegepaste aanpak voor het verdienen van een Bachelor diploma. Onze studenten ...

Lees meer