BACHELORSTUDIES

Bachelor of Science Opleidingen in Business Administration in de Verenigde Chicago Verenigde Staten

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Chicago is de derde hoogste in de bevolking in Amerika met bijna 10 miljoen inwoners. Het heeft een aantal van de beste nationale universiteiten bij te wonen in het land.

Beste Bachelor of Science in Business Administration in de Verenigde Chicago in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Business Administration, Chicago Filter

BSc in General Business Administration

Northeastern Illinois University
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De major General Business Administration is ontworpen voor diegenen die een brede kennis van bedrijfsdomeinen (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen ...

Lees meer

Bachelor of science in business administration

Chicago State University
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het College of Business is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools en programma's. Studenten die afstuderen van het College verdienen een Bachelor ...

Lees meer