238 BSc Opleidingen in Business Studies in Europa for 2024

BSc Opleidingen in Business Studies in Europa for 2024Filter
    • Community of Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Science in Business Management-programma is ontworpen om het gezaghebbende perspectief en de persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die succesvolle bedrijfsmanagers nodig hebben. De relevantie van de major voor alle soorten organisatorische omgevingen maakt het een goede keuze voor iedereen die een carrière nastreeft in een breed spectrum van zakelijke of managementrollen over de hele wereld. CIS/Endicott-studenten in Spanje kunnen het vierjarige International Business, American Bachelor's Degree-programma volledig in Madrid voltooien, een officiële Endicott College-graad behalen, of ervoor kiezen om de laatste twee jaar te voltooien aan het Endicott College in Beverly, Massachusetts, of een andere Amerikaanse hogeschool of universiteit ter wereld.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Zie jij op zakelijk gebied altijd kansen én heb je interesse in IT? Met deze B.Sc. in Business and IT combineer je je beide passies in één opleiding op hbo-niveau. Aan de IU doe je de vaardigheden en know-how op om uit te blinken in topposities in de technologische sector. Maak van de gelegenheid gebruik om jezelf vertrouwd te maken met management- en technische kennis en positioneer jezelf als een sterke tech-minded professional. Studeer online van waar je ook bent - sluit je aan bij 70.000+ studenten op hun weg naar succes.

    • Gibraltar, Gibraltar

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Technologie verandert snel de manier waarop we leven en werken. In wat de Vierde Industriële Revolutie wordt genoemd, voorspelt het World Economic Forum dat er de komende vijf jaar minstens 150 miljoen nieuwe computer-/technologiebanen zullen zijn. Bovendien zullen banen in het bedrijfsleven en de technologie het komende decennium een hoge vlucht nemen en tot de bestbetaalde en snelstgroeiende banen in de nieuwe economie behoren.

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Met deze wereldwijde en carrièregerichte bedrijfsopleiding krijgt u de kans om waardevolle ervaring op te doen in Duitsland en in het buitenland om uw toekomst in internationaal bedrijfsbeheer vorm te geven. Van internationaal ondernemingsrecht tot strategisch management en interculturele communicatie, je leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle zakelijke carrière op te bouwen. Je verwerft een scala aan competenties; interculturele, digitale en algemene zakelijke competenties. Dit omvat wereldwijd beheer van de toeleveringsketen, internationale marketing, ethiek, leiderschap en financiën.

    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    In onze Bachelor of Science in Bedrijfspsychologie, word je getraind in algemene bedrijfscompetenties en in geselecteerde specifieke psychologische gebieden die relevant zijn voor het werken in een zakelijke omgeving.

    • Brussels, België
    • Wiltz, Groothertogdom Luxemburg

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons 3-jarige voltijdse bachelorprogramma is een toekomstgericht bedrijfscurriculum met keuze uit 4 specialisaties in het laatste studiejaar: Business, International Business Management, Management of Technology en Management of AI & Machine Learning. Studenten die deze academische reis voltooien, zullen voorbereid zijn om toekomstige leiders te worden om internationale projecten in de huidige door technologie geleide economie te beheren. UBI Business School is door QS Executive MBA Rankings wereldwijd gerangschikt als nummer 26 in de categorie van gezamenlijke EMBA-programma's en behaalde een algemene ranglijst van 5 sterren.

    • Berlin, Duitsland
    • Iserlohn, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    Als manager van morgen zijn ondernemend denken en handelen je meest waardevolle tools. Een succesvol afgeronde opleiding bedrijfskunde is jouw ticket naar een carrière in het bedrijfsleven. Onze afgestudeerden genieten van de beste kansen op werk, dankzij de praktische ervaring die ze al vroeg opdoen.

    • Heidelberg, Duitsland
    • Online

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Word een internationale zakenman. Profiteer van deze unieke kans om uit de eerste hand de mondiale aard en culturele diversiteit van zakendoen te ervaren.

    • Online

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Naarmate opkomende technologieën traditionele rollen hervormen, kunnen bepaalde banen verdwijnen, maar zullen er talloze nieuwe kansen ontstaan. De BSc in Digital Business van OPIT voorspelt dat digitale technologieën de komende vijf jaar 'netto banenscheppers' zullen zijn en stelt studenten in staat zakelijk inzicht te combineren met digitale vaardigheid, waardoor de kloof tussen strategie en uitvoering in het zich ontwikkelende digitale tijdperk wordt overbrugd.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Met deze graad kunnen studenten hun begrip van economische technieken ontwikkelen, terwijl ze ook leren over de principes van bedrijfsbeheer. Studenten in bedrijfseconomie moeten interesse hebben in het gebruik van economische theorie en denken in toegepaste bedrijfsomgevingen. Deze graad legt minder de nadruk op het gebruik van wiskunde in vergelijking met een traditionele economische graad en het programma bevordert numerieke vaardigheden door het gebruik van up-to-date bedrijfsapplicaties.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BSc Business Management met Recht met Basis- en Plaatsingsjaren is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van zakendoen en management, gekoppeld aan inzicht in het juridische kader waarbinnen bedrijven opereren. Deze graad zou interessant moeten zijn voor studenten die een carrière willen nastreven in bedrijven op het gebied van commerciële transacties of bedrijfsontwikkeling, waar juridische aspecten samen met financiële elementen van cruciaal belang zijn.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Berlin, Duitsland
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze innovatieve drie/vierjarige cursus is bedoeld om de volgende generatie bedrijfsleiders te ontwikkelen, die in staat zijn om de uitdagingen van de post-covid-wereld het hoofd te bieden. De internationale business- en managementcursus is een innovatief programma dat de opkomende trends en uitdagingen voor het bedrijfsleven en management aanpakt om nieuwe mondiale bedrijfsleiders te vormen.

    • Aarhus, Denemarken

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Leiden, Nederlanden

    Full time

    48 maanden

    Op de campus

    Engels

    De BS in Business Administration is voor studenten met een zeer sterke interesse in het bedrijfsleven die een uitzonderlijk sterke voorbereiding op dat gebied willen. Het programma is meer gestructureerd dan veel bedrijfsprogramma's en zorgt ervoor dat de student wordt blootgesteld aan de zakelijke gebieden van boekhouding, economie, financiën, management, marketing, internationaal zakendoen, ondernemingsrecht en informatiesystemen. Het programma omvat ook blootstelling aan geavanceerde onderwerpen die belangrijk zijn voor het bedrijf. De bachelor of science (BS) in bedrijfskunde omvat de breedte van bedrijfsgerelateerde disciplines zoals gedefinieerd in het zakelijke kerncurriculum. De major biedt geen specifieke specialisatie, maar stelt de student eerder bloot aan verschillende zakelijke functies. Deze major is bij uitstek geschikt voor de nieuwe of overstappende student bedrijfskunde of voor de student die tegelijkertijd een ander studiegebied wil volgen.