BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Business Studies in de Verenigde Banner Elanden Verenigde Staten

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top BSc in Business Studies in de Verenigde Banner Elanden in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, Banner Elanden Filter

Bedrijfsbeheer

Lees-McRae College
BSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Wil je strategisch en succesvol te concurreren in de snelle, mondiale zakelijke omgeving? Onze Business Administration programma bereidt je voor op een verantwoordelijke, prod ...

Lees meer