Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Undergraduate Studies (BSc) in Celbiologie 2019/2020

Studenten die serieus zijn over het werken in hun gekozen veld kan veel baat hebben bij voortzetting van hun opleiding en het nastreven van een bachelor 's graad. Deze programma's richten zich meer zwaar op de fundamentele kennis die instrumenteel in de echte wereld het werk of in de hogere niveaus van onderwijs zal zijn. Ze bevatten vaak lab werk of stages.

Wat is een BSc in Biologie van de Cel? Celbiologie is een gespecialiseerde tak van de grotere categorie van de biologie. Een Bachelor of Science in Celbiologie richt zich meestal op de microscopische elementen van botanie, zoölogie en ecologie, meestal met het oog op het onderzoeken en ontwikkelen van medicijnen. Daarom is het heel gewoon werk in klinieken celbiologie's vergezellen. Een sterke basis in de innerlijke werking van het menselijk lichaam zal veel baat hebben studenten het invoeren van dit gebied.

Het belangrijkste voordeel van het nemen van een programma in de celbiologie is vervulling.Het werk dat je doet kan een enorme impact hebben op het menselijk ras te hebben en kan zelfs levens redden. Door het ontwikkelen van nieuwe soorten medicijnen en behandelingen voor ziekten en andere ziekten, wordt u direct ten dienste van de grotere goed van de hele planeet.

Net als alle soorten bachelor 's opleidingen, de kosten in verband met het behalen van een diploma in de celbiologie varieert nogal. De school, specifiek programma, en het land van de studie zullen alle spelen grote rol bij het bepalen van het collegegeld. Het is zeer gunstig voor uw opties te onderzoeken voordat u zich inschrijft.

Afgestudeerden van dit veld kan het werk in onderzoek onder laboratoria, industriële bedrijven, of met de overheid te vinden. Het is mogelijk specialiseren op enkel theoretisch of praktisch medicijnen, maar het is gebruikelijker voor beide werkwijzen worden samengevoegd en professionals werken in beide gebieden. Het is ook mogelijk om te werken in het onderwijs met een diploma in de celbiologie.

Om te beginnen, het vinden van een programma dat aan uw behoeften voldoet.Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Celbiologie

University of Stirling

Celbiologie concentreert zich op de fundamentele eenheid van het leven en neemt je mee op een verkenning van de cellulaire en subcellulaire werelden die ten grondslag lig ... [+]

Overzicht

Celbiologie concentreert zich op de fundamentele eenheid van het leven en neemt je mee op een verkenning van de cellulaire en subcellulaire werelden die ten grondslag liggen aan de moderne biologie. Celbiologie is essentieel om te begrijpen hoe organismen zich ontwikkelen, hoe zij op hun omgeving reageren en hoe de zieke toestand verschilt van de gezonde toestand.

Recente ontwikkelingen in de celbiologie stellen celbiologen in staat om:

begrijp de basis van ziekten bij mensen, dieren en plantennieuwe behandelingen en therapieën voor ziekten ontwikkelenonderzoek de processen geassocieerd met verouderingde kwaliteit en kwantiteit van belangrijke voedselgewassen verbeterenontwikkelen van nieuwe en duurzame brandstoffende impact van veranderingen in het milieu op biologische systemen beoordelen... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Afgestudeerden gaan naar loopbanen in onderzoek en ontwikkeling, bijvoorbeeld in onderzoeksinstituten of in industrieën zoals farmaceutica en biotech. ... [+]

Het Cell and Molecular Biology-programma concentreert zich op hoe menselijke cellen functioneren in gezondheid en ziekte. De sterke stijging van de biotechnologie-industrie in Schotland heeft geleid tot voorspellingen van een toename van de werkgelegenheid in deze sector en uitstekende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden.

Wetend hoe moleculen, cellen en organen op elkaar inwerken, kunnen biologen de factoren die de celgroei en -deling beheersen beter begrijpen, waardoor sommige mensen vatbaarder zijn voor ziekten dan anderen en de ontwikkeling van nauwkeurigere diagnostische methoden en nieuwe geneesmiddeltherapieën of kuren.

Het programma omvat fysiologie, microbiologie, biochemie en genetica, cellulaire communicatie, medicamenteuze werking en moleculaire geneeskunde. Je zult een hoog niveau van praktisch wetenschappelijk werk verrichten om je laboratoriumvaardigheden te verbeteren, inclusief een vijfdaagse praktische workshop over moleculaire biologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands