BSc Programma's in Civiele Techniek in Oostenrijk

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.Veel mensen die een hogere opleiding in techniek nastreven, gaan vervolgens door naar een loopbaan in de civiele techniek, waarbij… Meer informatie

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Veel mensen die een hogere opleiding in techniek nastreven, gaan vervolgens door naar een loopbaan in de civiele techniek, waarbij het gaat om het construeren en onderhouden van civiele structuren. Dit gebeurt zowel in de publieke als in de private sector.  

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

Bachelor of Science Programma in Civiele Techniek in Oostenrijk

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Montanuniversitaet Leoben
Leoben, Oostenrijk

Natuurlijke hulpbronnen zijn alomtegenwoordig - van burgerlijke bouwkunde tot optische vezels. Minerale bronnen vormen de basis van de moderne industriële samenleving.

Natuurlijke hulpbronnen zijn alomtegenwoordig - van burgerlijke bouwkunde tot optische vezels. Minerale bronnen vormen de basis van de moderne industriële samenleving. -
BSc
7 semesters
okt 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here