Filter
Bachelor of Science
Colombia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BSc's in Colombia 2019

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit tweeëndertig afdelingen.

Undergraduate Studies (BSc) in Colombia

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Anderson University South Carolina

De BBA (Healthcare Management) vormt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in de zorgverlening. ... [+]

Bachelor in Bedrijfseconomie - Healthcare Management

De Bachelor in Bedrijfseconomie met een Concentratie in het Gezondheidszorg Management programma (BBA-HCM) vormt een uitstekende basis voor studenten die een diploma op het gebied van gezondheidszorg zoeken, door een kernonderwijs in het bedrijfsleven te combineren en zich te concentreren op kritische onderwerpen in de gezondheidszorg. Deze graad biedt een unieke mix van zakelijke kennis en gezondheidszorgpraktijken.

Waarom studeer Business Administration en Healthcare Management?

De gezondheidszorgindustrie blijft uitbreiden en diversificeren, waardoor managers moeten zorgen voor een goede bedrijfsvoering. Afgestudeerden met een achtergrond in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg zullen in de vraag zijn, aangezien de behoefte aan medische en gezondheidszorg managers in 2016 met ongeveer 16 procent zal toenemen. Coursework Details... [-]

Colombia Ibagué
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands