$close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BSc) in Commercieel Management 2022

Wanneer studenten voor de eerste keer naar de universiteit gaan, is de graad die ze vaak nastreven een bachelordiploma. Een BSc-graad legt de nadruk op wetenschappelijk onderzoek en biedt wetenschappers praktische toepassingen voor de informatie die zij tijdens deze doorgaans vierjarige opleiding leren. Wat is een BSc in commercieel management? Commercieel management is de financiële kant van d… Meer informatie

Wanneer studenten voor de eerste keer naar de universiteit gaan, is de graad die ze vaak nastreven een bachelordiploma. Een BSc-graad legt de nadruk op wetenschappelijk onderzoek en biedt wetenschappers praktische toepassingen voor de informatie die zij tijdens deze doorgaans vierjarige opleiding leren.

Wat is een BSc in commercieel management? Commercieel management is de financiële kant van de bouwsector. Professionals op dit gebied gebruiken hun kennis van constructie, duurzame bronnen, financiën en juridisch vermogen om contracten te beheren en toezicht te houden op de productiekosten en de financiële levensvatbaarheid van bouwprojecten. Het eerste jaar wordt meestal besteed aan het leren over de bouwsector. Studenten volgen cursussen over moderne technologieën en financieel management en leren innovatieve manieren om aan verantwoorde duurzaamheid te doen.

Studenten leren budgetten in balans te brengen, een vaardigheid die zowel professionele als persoonlijke waarde heeft. Commercieel management leert ook multitasking, wat nodig is om projecten tijdig af te ronden en een gezonde balans tussen werk en privé te handhaven. Een BSc kan ook de weg vrijmaken voor verdere onderzoeken die mogelijk de deur openen naar managementkansen.

Als studenten de prijzen vergelijken van community colleges, door de staat gefinancierde universiteiten en privé-instellingen, zullen ze een groot scala aan kosten vinden, vooral wanneer ze de kosten in verschillende landen vergelijken. Een kosten-batenanalyse wordt aanbevolen wanneer studenten kiezen tussen verschillende programma's.

Degenen die zijn afgestudeerd met een BSc in commercieel management zijn meestal goed geschikt voor een loopbaan in projectmanagement. Als financieel expert in de bouw kunnen ze in aanmerking komen voor banen zoals commerciële, bouwkundige of bouwkundige inspecteurs. Ze kunnen teams bijstaan ​​bij planning en ontwikkeling, of ze kunnen optreden als de algemene sitemanager. Vaak kunnen hun vaardigheden worden aangewend als financieel managers of civieltechnische adviseurs. Elke baan waar constructie en financiën samenkomen, is een baan waarvoor dit diploma bedoeld is om studenten voor te bereiden.

U kunt uw BSc in commercieel beheer online verdienen in samenwerking met vele universiteiten of hogescholen, wat een aantrekkelijke optie kan zijn voor diegenen die een flexibeler schema wensen dan de traditionele klassen toestaan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
San Diego Global Knowledge University
San Diego, Verenigde Staten

De Bachelor of Science in Global Management wordt aangeboden aan studenten die een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig hebben behaald. Het programma is ontworpen om comp ... +

De Bachelor of Science in Global Management wordt aangeboden aan studenten die een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig hebben behaald. Het programma is ontworpen om competente wereldwijde managers te ontwikkelen binnen het onderwijs, het bedrijfsleven, de overheid en het maatschappelijk middenveld, die overal ter wereld kunnen slagen. -
BSc
Campus