BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste Deeltijd BSc's in Commercieel Management in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk 2019

Studenten die een BSc (Bachelor of Science) verdienen de kans om een ​​carrière te beginnen in hun gekozen vakgebied. Een BSc zowel wetenschap verwante en niet-wetenschappelijke velden kan worden verdiend op scholen over de hele wereld.

Commerciële managementgraden zijn enkele van de meest gezochte referenties van werkgevers die op zoek zijn naar teamleden die in staat zijn zinvolle inspanningen binnen het bereik van een onderneming te identificeren. Geleerden kunnen ook het managementmiddel leren om projecten tot hun voltooiing te zien.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd BSc in Commercieel Management in de Verenigde Engeland in UK

1 Resultaten in Commercieel Management, Engeland Filter

BSc (Hons) in commercieel management (kwantiteitscontrole)

London South Bank University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Quantity Surveying-opleiding, professioneel erkend door het Chartered Institute of Building (CIOB), waarmee de eerste stap is gezet naar een volledig gekwalificeerde Quantity Surveyor. De cursus wordt gegeven op een fulltime, sandwich en part-time basis.