Filter
Bachelor of Science
Duitsland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Bachelor of Science Opleidingen in Computer Arts in Duitsland

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

Computer kunst helpt studenten om hun artistieke vaardigheden aan te scherpen in een medium dat hen in staat stelt om hun werk beter te integreren in de moderne markt. Het leren hoe je deze nieuwe technologie kan gebruiken, kan studenten helpen om werk te vinden in de film-, video game- of reclame-industrie.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Bachelor of Science (BSc) in Computer Arts in Duitsland

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in Europa

2 Resultaten in Computer Arts, Duitsland

SAE Institute Leipzig

Vanaf de basis tot geavanceerde modules die uitvoerig ingegaan op het programmeren van games - afgestudeerden ontstaan ​​met opmerkelijke vaardigheden van deze cursus en ... [+]

Je hebt een creatieve kant, veel fantasie en houdt zijn het creëren van digitale wereld? Je hebt de programmering en het beheersen van elk niveau geniet? Dan is je talent in het Department of Games!

Vanaf de basis tot geavanceerde modules die uitvoerig ingegaan op het programmeren van games - afgestudeerden ontstaan ​​met opmerkelijke vaardigheden van deze cursus en rijden een van de grootste gebieden van de creatieve industrie bij.

Onze nadruk op praktische oefeningen, zodat u om te werken tijdens hun studie in veel verschillende projecten en leren van de tools en technieken van de game-ontwikkeling en programmering. U zult dit te ondersteunen door docenten die uw experimenten en creatieve output te bevorderen, zodat u uw vaardigheden kunnen ontwikkelen op de markt.... [-]

Duitsland Kitzscher
March 2020
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Media Design School

Met de nodige technische en creatieve armor en de juiste contacten om het te maken in de beste ontwikkelstudio's. Beide bieden de MD.H. En nog veel meer. Dus is over het ... [+]

Naar het volgende niveau!

Met de nodige technische en creatieve armor en de juiste contacten om het te maken in de beste ontwikkelstudio's. Beide bieden de MD.H. En nog veel meer. Dus gaat over de Programming Artificial Intelligence op de "Schedule". Dit zal u in wat gezelschap al snel in een hogere (spel) levels.

Feiten Duur: 7 semesters Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Graad: Bachelor of Science (B.Sc.) Release dates: 1 april 2016 (Düsseldorf) | 1 oktober Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn Daarom Kansen!

Contacten, contacten, contacten - vooral in de media-industrie, ze zijn de alfa en omega Goed dus als je niet hoeft te beginnen vanaf nul als een beginner / maar bestaande interfaces kunnen de arbeidsmarkt ten goede komen, Net als bij de carrière dienst van MD.H, dankzij een schat aan activiteiten en contact services, de professionele ontwikkeling van studentenleiders en alumni / stimuleert afgestudeerden.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
October 2019
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands