Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 12 Bachelor of Science Programma's in Culinaire Kunst 2019

De huidige arbeidsmarkt is zeer concurrerend. In feite is het hoger onderwijs nu vereist voor veel entry-level banen die gebruikt worden om beschikbaar zijn voor mensen met een middelbare school onderwijs. Daarom kan een Bachelor of Science (BSc) zijn zeer gunstig.

Wat is een BSc in Culinary Arts? Het is een opleiding die studenten voorbereidt om uit te blinken in de keuken culinaire professionals. Afhankelijk van de focus van het bijzondere programma leren leerlingen verschillende keuken vaardigheden. Studenten kunnen een algemene pad dat zich richt op het bereiden van voedsel in zijn geheel te kiezen, of ze kunnen zich richten op verschillende aspecten, zoals gebak en gezond koken. Afgestudeerden ook weg te lopen met een sterke kennis van zaken en de toepassing ervan binnen de horeca.

Deze graad pad bouwt voort op de kennis die veel studenten leren op het niveau van de geassocieerde deelneming en bereidt afgestudeerden aan het management laatste binnen een bedrijf beklimmen.Het management vaardigheden die geleerd kunnen worden toegepast in verschillende posities, zelfs die buiten de culinaire kunsten.

Er is geen vaste kosten voor een BSc in Culinary Arts. Verschillende aspecten, zoals de geografische locatie van de instelling, de gemiddelde kosten van het bijwonen van een bepaalde school, en of u online of op de campus weegt op de prijs te bestuderen.

Een graad in de culinaire kunsten is vrij geconcentreerd, en de meeste mensen streven naar een carrière als chef-kok. De vraag naar opgeleide koks is vrij consistent, en er zijn mogelijkheden binnen verschillende sectoren. Sommige mensen kunnen ervoor kiezen om het beheer pad voort te zetten en word de manager van een restaurant of een andere sector binnen de horeca. Afgestudeerden met een talent voor het onderwijs zou zelfs overwegen om een ​​instructeur. Ondernemende gelijkgestemde individuen kunnen kiezen om hun eigen culinaire zaken te openen.

Als u een liefde voor het koken, een BSc in Culinary Arts is zeker het overwegen waard.Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

12 Resultaten in Culinaire Kunst

The Restaurant School at Walnut Hill College

Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts. ... [+]

De Bachelor of Science in Pastry Arts is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan als banketbakker, banketbakker en groot- en detailbakker.

Het programma bouwt voort op het associate degree-programma door meer geavanceerde Pastry Arts-cursussen en meer diepgaande academische cursussen aan te bieden. Gevorderde cursussen zoals The Art of the Chocolatier, Artisan Breads, Contemporary Dessert Styling en Advanced Sugar and Confections geven studenten de mogelijkheid om hun gebak- en decoratievaardigheden beter te ontwikkelen. Ondertussen concentreren de academische klassen op het hoogste niveau zich op het onderwijzen van studenten aan de administratieve, organisatorische en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de horeca. Na afronding van het programma, zullen studenten bereid zijn om in de industrie te werken als beginnende banketbakkers, retail of groothandel bakkers en ondernemers.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
The Restaurant School at Walnut Hill College

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereide ... [+]

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op een carrière als chef en / of restaurateur.

Leer de kunst en de presentatie van lekker eten, verfijn je smaak in The Palts Palate en uit je creativiteit in Freestyle Cooking. Aan de zakelijke kant stellen onze Applied Marketing, Menu Planning en Hospitality Design-lessen u in staat om te nemen wat u over foodservice hebt geleerd en om uw eigen restaurant- of hotelconcept te ontwikkelen. Studenten met een bachelordiploma kunnen op hogere niveaus terecht in de keuken of andere gebieden van de foodservice. Mogelijke functies zijn sous chef, chef de partie en foodservice manager.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
COQUIS

De eerste cursus van de Italiaanse universitair niveau "Bachelor of Science", gewijd aan wetenschap en Culinary Arts dat de technische vaardigheden en wetenschappelijke v ... [+]

De eerste cursus van de Italiaanse universitair niveau "Bachelor of Science", gewijd aan wetenschap en Culinary Arts dat de technische vaardigheden en wetenschappelijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​level kok combineert. De culinaire kunsten en voedsel wetenschap geleerd door de student maken het een chef-kok bereid en in staat om creatieve hartige gerechten, gezond en uitstekend van de zintuiglijke en de voedingswaarde oogpunt realiseren. Chefs met deze functies werken in de keukens van de beste restaurants, of liggen in de horeca onderzoek, steeds:

Executive Chef, Food consultant, Eigenaar chef restaurateur, Controller van de toeleveringsindustrie, Expert Onderzoek en Ontwikkeling van de bereidingen, Leraar van de keuken en de Gastronomische Wetenschappen in particuliere scholen. ... [-]
Italië Rome
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices. ... [+]

Overzicht

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices. Deze vier (4) jaar durende opleiding is geïntegreerd met restaurantmanagement en is uniek in Turkije. Het programma biedt een solide basislijn met fundamentele cursussen over culinaire kunsten, gevolgd door een verrijkte reeks cursussen over geavanceerde gastronomietechnieken; en introduceert later studenten in restaurantbeheer. Tijdens hun vierjarige studieperiode leren studenten de geheimen van de culinaire wereld kennen en krijgen praktische ervaring door hun theoretische kennis in toegepaste cursussen in de praktijk te brengen.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Dit innovatieve programma biedt studenten die al zijn afgestudeerd met het FdSc Baking Technology Management of met voldoende ervaring in de sector om te herladen naar de ... [+]

Eet je cake en eet het op

Bakken is een zeer technische vaardigheid en een kwalificatie op dit gebied maakt je echt aantrekkelijk voor werkgevers. Deze cursus helpt je om een ​​specialist te worden en leert je de commerciële en technologische aspecten van het bakkersvak.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom Bakken Wetenschap en Technologie bij LSBU?Ons geweldige erfgoed: LSBU is de site van de oudste bakkerijschool in het VK.Deze branche-relevante cursus wordt algemeen erkend in de bakindustrie en heeft professionele banden met een aantal organisaties.We zijn de nr. 2 van Londense concurrenten voor onderzoekskwaliteit in Food Science (Compleet klassementstabel universiteitsstudenten, 2019).Deze cursus wordt onderschreven door The Worshipful Company of Bakers.Je hebt tal van netwerkmogelijkheden, bijwoont industrie-evenementen en gastcolleges en gesprekken van professionals die door ons worden gehost.Onze uitzonderlijke bakkerijfaciliteiten omvatten laboratoria - op onderzoek gebaseerd onderwijs zal de leerervaring overal informeren.Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modusmode modules... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Top-up-cursus op niveau voor diegenen met een achtergrond in bakwetenschap en voeding die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. Eén jaar, voltijds. ... [+]

Eet je cake en eet het op

Bakken is een zeer technische vaardigheid en een kwalificatie op dit gebied maakt u een aantrekkelijk vooruitzicht voor werkgevers. Deze cursus helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen om een ​​zeer succesvolle baktechnoloog te worden: je ontwikkelt specialistische managementvaardigheden, die gekoppeld zijn aan de commerciële en technologische aspecten van het bakkersvak.

Deze specialistische cursus biedt de mogelijkheid om belangen in de bakproductie en de voedings-, gezondheids- en welzijnsaspecten van voedselproductie te combineren.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Opleidingen op niveau voor degenen die geïnteresseerd zijn in bakwetenschap en voeding in ruimere zin. Drie jaar, fulltime. ... [+]

Eet je cake en eet het op

Bakken is een zeer technische vaardigheid en een kwalificatie op dit gebied maakt je echt aantrekkelijk voor werkgevers. Deze cursus helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen om een ​​zeer succesvolle baktechnoloog te worden: je ontwikkelt specialistische managementvaardigheden, die gekoppeld zijn aan de commerciële en technologische aspecten van het bakkersvak.

Deze specialistische cursus biedt de mogelijkheid om belangen in de bakproductie en de voedings-, gezondheids- en welzijnsaspecten van voedselproductie te combineren.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Degree-level cursus voor diegenen die geïnteresseerd zijn in bakwetenschap en in de ontwikkeling van nieuwe producten voor de voedings- en drankenindustrie. Drie jaar, fu ... [+]

Eet je cake en eet het op

Bakken is een zeer technische vaardigheid en een kwalificatie op dit gebied maakt u een aantrekkelijk vooruitzicht voor werkgevers. Deze cursus helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle baktechnoloog te worden: je zult gespecialiseerde managementvaardigheden verzamelen, die gekoppeld zijn aan de commerciële en technologische aspecten van het bakkersvak.

Deze specialistische cursus richt zich op het proces waarmee nieuwe producten worden ontwikkeld. Ontwikkeling van nieuwe producten (NPD) is de motor van de voedings- en drankenindustrie.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Bijscholing voor diegenen met een achtergrond in de bakwetenschappen en interesse in de ontwikkeling van nieuwe producten voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. E ... [+]

Eet je cake en eet het op

Bakken is een zeer technische vaardigheid en een kwalificatie op dit gebied maakt je echt aantrekkelijk voor werkgevers. Deze cursus helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle baktechnoloog te worden: je zult gespecialiseerde managementvaardigheden verzamelen, die gekoppeld zijn aan de commerciële en technologische aspecten van het bakkersvak.

Deze specialistische cursus richt zich op het proces waarmee nieuwe producten worden ontwikkeld. Ontwikkeling van nieuwe producten (NPD) is de motor van de voedings- en drankenindustrie.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Top-up cursus op niveau voor diegenen met een achtergrond in de bakwetenschappen en interesse om hun vaardigheden en wetenschappelijk inzicht uit te breiden. Eén jaar, fu ... [+]

Verdien wat deeg

Ben je gefascineerd door de wetenschap van bakken? Deze specialistische graad kan perfect zijn voor jou - het richt zich op de kernvaardigheden en kennis die vereist zijn door de snelgroeiende bakkerijindustrie. Het is een specialistische cursus voor mensen met een academische en praktische achtergrond in de bakwetenschap die hun vaardigheden willen ontwikkelen en hun inzetbaarheid willen vergroten.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom Bakken Wetenschap en Technologie bij LSBU?Ons geweldige erfgoed: LSBU is de site van de oudste bakkerijschool in het VK.Deze branche-relevante cursus wordt algemeen erkend in de bakkerij-industrie heeft professionele banden met een aantal organisaties.We zijn de nr. 2 van Londense concurrenten voor onderzoekskwaliteit in Food Science (Compleet klassementstabel universiteitsstudenten, 2019).Deze cursus wordt onderschreven door The Worshipful Company of Bakers.Je hebt tal van netwerkmogelijkheden, bijwoont industrie-evenementen en gastcolleges en gesprekken van professionals die door ons worden gehost.Onze uitzonderlijke bakkerijfaciliteiten omvatten laboratoria - op onderzoek gebaseerd onderwijs zal de leerervaring overal informeren.Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modusmode modules... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Opleidingen op niveau voor degenen die geïnteresseerd zijn in bakwetenschappen en de wetenschappelijke aspecten die van invloed zijn op de baksector. Drie jaar, fulltime. ... [+]

Verdien wat deeg

Ben je gefascineerd door de wetenschap van bakken? Deze specialistische graad kan perfect zijn voor jou - het richt zich op de kernvaardigheden en kennis die vereist zijn door de snelgroeiende bakkerijindustrie, en zou je heel aantrekkelijk kunnen maken voor werkgevers wanneer je afstudeert.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom Bakken Wetenschap en Technologie bij LSBU?Ons geweldige erfgoed: LSBU is de site van de oudste bakkerijschool in het VK.Deze branche-relevante cursus wordt algemeen erkend in de bakkerij-industrie heeft professionele banden met een aantal organisaties.We zijn de modernste universiteit van Londen voor onderzoekskwaliteit in de voedingswetenschap (Complete University Guide-ranglijst, 2018).Deze cursus wordt onderschreven door The Worshipful Company of Bakers.Je hebt tal van netwerkmogelijkheden, bijwoont industrie-evenementen en gastcolleges en gesprekken van professionals die door ons worden gehost.Onze uitzonderlijke bakkerijfaciliteiten omvatten laboratoria - op onderzoek gebaseerd onderwijs zal de leerervaring overal informeren.modules... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Johnson & Wales University

Het leiden van een professionele keuken is meer dan weten hoe je een geweldige chef-kok kunt zijn. Het vereist ook de kritische denkvaardigheden en geschiktheid om een ​​ ... [+]

Programma overzicht

Het leiden van een professionele keuken is meer dan weten hoe je een geweldige chef-kok kunt zijn. Het vereist ook de kritische denkvaardigheden en geschiktheid om een ​​voedseloperatie soepel uit te voeren. Krijg beide in onze Culinary Arts bacheloropleiding.

Gedurende het hele programma leer je ambachtelijke vaardigheden en keukenbeheer in een combinatie van laboratorium- en academische klassen. Je zelfvertrouwen groeit met elke klas als je je culinaire kennis toepast en je passie voor eten volgt. Leer die passie gebruiken in verschillende segmenten van de industrie. Onderzoek voedsel duurzaamheid, bakken en gebak, wijnarrangement en meer. De mogelijkheden worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.... [-]

Verenigde Staten Providence Miami
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands