Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in Culturele studies 2019/2020

Een Bachelor of Science, of BSc, is een science-gerelateerde graden die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar te verdienen. Zodra studenten afwerking van het programma, zijn ze beter uitgerust om hun carrière educatieve studies voort te zetten of te bevorderen.

Wat is een BSc in Cultural Studies? Studenten die deelnemen aan dit programma kunnen verwachten om de wereld zorgvuldig te onderzoeken om hen heen. Ze kunnen verschillende filosofieën, tradities, literatuur, en overtuigingen van verschillende culturen te bestuderen, evenals de historische impact van de ethiek, gender, klasse en ras analyseren. Vele malen, studenten breiden hun visie voorbij culturele studies en tevens een opleiding in de filosofie, internationale studies, en journalistiek krijgen als een manier om hun kansen van invloed zijn op de wereld met hun kennis te vergroten.

Zij die aan dergelijke programma gewoonlijk interesse in verschillende culturen.Door het bereiken van een diploma in dit gebied, zijn ze dan in staat om effectief te communiceren en te zien verschillende standpunten, die hen kan helpen om zowel persoonlijk als professioneel te slagen.

De kosten van dit soort programma's is afhankelijk van de instelling en of je lessen op de campus of online te nemen. Om ervoor te zorgen dat u een school die geschikt is voor u te selecteren, uit te voeren zorgvuldig onderzoek voordat u begint. Direct spreken met de bekentenissen kantoor van een potentiële school is een geweldige manier om een ​​grondige afbraak kosten te krijgen.

Er zijn veel verschillende carrièrepaden die kunnen worden genomen op het bereiken van deze graad. Velen gaan op om te reizen en te verspreiden bewustzijn over verschillende culturen en samenlevingen. Sommigen gebruiken hun analytische en filosofische vaardigheden in de politieke loopbaan. Vanwege hun vermogen om te redeneren en te zien verschillende punten van standpunten, veel afgestudeerden vinden zichzelf te werken met internationale bedrijven of in de handel banen.Ongeacht waar ze uiteindelijk, hun waardevolle communicatieve vaardigheden hen in staat stellen om snel te excelleren.

Als je een passie voor andere culturen, kan een BSc in Cultural Studies helpen om te zetten in een carrière. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Culturele studies

Northern Arizona University

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden st ... [+]

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden studenten in de tribale geschiedenis en cultuur, overheidsbeleid, duurzame economische ontwikkeling, inheems ondernemerschap, en hedendaagse voorwaarden voor eigen land en reserveringen.

De afdeling Toegepaste Indigenous Studies biedt ook vier minderjarigen tot studenten begrijpen van inheemse kwesties uit te breiden: Applied Indigenous Studies, Native American Studies, inheemse Gezondheidsstudies en Tribal Public Administration.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Applied Indigenous Studies?

De opleiding Toegepaste Indigenous Studies benadrukt hedendaagse tribal management vaardigheden en respect voor de inheemse culturen. Studenten zullen de kennis en instrumenten krijgen om bij te dragen aan de duurzaamheid van de inheemse gemeenschappen in de 21e eeuw. Met behulp van een curriculum aan communautaire aanpak, zullen de studenten voor te bereiden om van te leren tot actie, het toepassen van inheemse manieren van weten ten behoeve van inheemse gemeenschappen binnen de Verenigde Staten en in het buitenland.... [-]

Verenigde Staten Flagstaff
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands