close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Science Opleidingen in Design Management 2021

Een Bachelor of Science (BSc) bereidt personen voor succes binnen hun vakgebied. Of een individuele net klaar middelbare school of is op zoek om terug te gaan naar school om door te gaan in hun carrière kan een bachelor's degree het hoger onderwijs die nodig is om die persoon naar voren te stuwen bieden. Sommigen kunnen vragen: "Wat is een BSc in Design Management?" Simpel gezegd, het is ee… Meer informatie

Een Bachelor of Science (BSc) bereidt personen voor succes binnen hun vakgebied. Of een individuele net klaar middelbare school of is op zoek om terug te gaan naar school om door te gaan in hun carrière kan een bachelor's degree het hoger onderwijs die nodig is om die persoon naar voren te stuwen bieden.

Sommigen kunnen vragen: "Wat is een BSc in Design Management?" Simpel gezegd, het is een diploma dat individuen bereidt om design projecten te beheren. Zelfs eenvoudige structuren vereisen een aantal stappen en, meestal, de betrokkenheid van de verschillende partijen om hen te richten. Afgestudeerden zullen bereid zijn om deze verschillende aspecten te coördineren om een ​​soepele en samenhangend proces te waarborgen van start tot finish. Niet alleen zullen zij inzicht te krijgen in de verschillende management principes, maar ze zullen ook leren over de economie en sociale kwesties in verband met het bouwproces.

Een BSc in Design Management is een multidisciplinair graad.Als zodanig geeft studenten kennis op een aantal gebieden, waardoor ze goed afgeronde arbeiders. Dit kan worden beschouwd als zeer aantrekkelijk voor sommige bedrijven.

Er zijn een aantal factoren die de kosten van de opleiding beïnvloeden. De gemiddelde kosten van het bijwonen van de instelling, de locatie van de school, en of je studie op de campus of online zijn alle componenten die worden beschouwd bij het bepalen van de prijs.

De meeste studenten met deze mate stok om managementfuncties te ontwerpen. Met gebouwen voortdurend rond de wereld, zijn er een aantal grote kansen op. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen te wagen in andere management en logistieke carrière in de publieke of private sector. Op niveau van de bachelor, kunt u een entry-level of eventueel lage-managementfunctie, afhankelijk van je ervaring verwachten. Anderen kunnen ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten tot hogere posities veilig te stellen of hun management training toe te passen in hun eigen bedrijf.De keuzes zijn bijna onbeperkt.

Er zijn een aantal BSc in Design Management opleidingen te overwegen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
American University of Sharjah
Sharjah , Verenigde Arabische Emiraten

Het design management belangrijke biedt onze studenten de mogelijkheid om het ontwerp te studeren in de bredere context van het ondernemerschap en het beheer van het creatieve ... +

Het design management belangrijke biedt onze studenten de mogelijkheid om het ontwerp te studeren in de bredere context van het ondernemerschap en het beheer van het creatieve proces. -
BSc
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op