close

Filters

Resultaten weergeven

BSc's in Digitale Communicatie 2020

Een Bachelor of Science, ook bekend als een BSc, is een undergraduate-diploma die vaak neemt overal van drie tot vijf jaar te verdienen. Studenten brengen meestal de eerste twee jaar de bouw van een lerende stichting vóór meer in hun gekozen gebied van studie te verdiepen. BSc graden worden aangeboden in zowel wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke studie gebieden. Wat is een BSc in digit… Meer informatie

Een Bachelor of Science, ook bekend als een BSc, is een undergraduate-diploma die vaak neemt overal van drie tot vijf jaar te verdienen. Studenten brengen meestal de eerste twee jaar de bouw van een lerende stichting vóór meer in hun gekozen gebied van studie te verdiepen. BSc graden worden aangeboden in zowel wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke studie gebieden.

Wat is een BSc in digitale communicatie? Dit undergraduate opleiding geeft studenten de mogelijkheid om specialistische kennis te verwerven over de moderne hulpmiddelen voor communicatie, zoals elektronische apparaten, websites en social media. Veel cursussen benadrukken de technologie achter deze communicatie methoden. Sommige van de klasse opties kunnen omvatten web programmering, media-ontwikkeling, e-commerce, website creatie, community management, digitale marketing, media meting, en brand management. Veel programma's vereisen ook studenten om stages te voltooien.

Er zijn een aantal unieke voordelen aan het verkrijgen van een Bachelor of Science in digitale communicatie. Programma's kunnen studenten te helpen fine tunen en richten hun communicatieve vaardigheden. De digitale nadruk stelt studenten verwerven relevante kennis voor technologisch geavanceerde wereld van vandaag. Sterker nog, veel studenten vinden dat klassen beter voor te bereiden hen voor toekomstige werkzaamheden kansen.

De kosten van inschrijving in een BSc programma varieert, afhankelijk van het programma dat u kiest en waar je naar school. Er zijn scholen over de hele wereld dat de programma's in digitale communicatie te bieden. Het beste is om de kosten te onderzoeken met elke school u geïnteresseerd bent in het bijwonen. De meeste studenten beschouwen de kosten voor een waardevolle investering in hun toekomst.

Na het afstuderen, studenten zijn meestal gekwalificeerd om te werken in een verscheidenheid van verschillende carrières. De mededeling van de kennis die ze hebben vaak verdiend stelt hen in staat om een ​​actief in marketing afdelingen voor bedrijven in de hele wereld.Common baan rollen omvatten digitale marketing specialist, e-commerce manager, social media strateeg, social media manager, en digitale marketing director. Sommige studenten ook een eigen bedrijf te starten of werken als consultants.

Als u geïnteresseerd bent in deze spannende opleiding zijn, is het belangrijk om de juiste klasse voor u te vinden. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Greenwich
London, Verenigd Koninkrijk

De praktische focus van dit programma maakt het mogelijk afgestudeerden aan het werk te gaan met een goed verhandelbare scala van kennis, vaardigheden en ervaring in de ICT me ... +

De praktische focus van dit programma maakt het mogelijk afgestudeerden aan het werk te gaan met een goed verhandelbare scala van kennis, vaardigheden en ervaring in de ICT met een degelijk commercieel inzicht. U krijgt de kans om de complexiteit en de kwetsbaarheid van state-of-the-art informatie-systemen en toepassingen te verkennen, en worden blootgesteld aan een heel scala van instrumenten, programmeertalen, methodologieën -
BSc
Voltijds
Deeltijd
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op