BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science (BSc's) in Duurzaam Ontwerpen in Afrika 2020

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

Degenen met een creatieve geest en passie voor het behoud van de natuurlijke rijkdommen van de aarde willen misschien een programma in duurzaam ontwerp nastreven. Deze cursussen bieden instructie bij het bevorderen van duurzaamheid op de lange termijn door huidige producten of methoden in een reeks industrie├źn te wijzigen om de natuurlijke hulpbronnen van het milieu beter te ondersteunen en te behouden.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

BSc Opleiding in Duurzaam Ontwerpen in Afrika

1 Resultaten in Duurzaam Ontwerpen, Afrika Filter

BSc in duurzame ontwerptechniek

Universities of Canada in Egypt
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
01 sep 2020
English
Campus

De Bachelor of Science in Engineering (Sustainable Design Engineering) is gewijd aan het ontwikkelen van ingenieurs met uitzonderlijke ontwerpvaardigheden en een wereldwijd pe ...

Lees meer