BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science in Duurzaam Ontwerpen in Polen

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Een onderzoek naar duurzaam ontwerpen kan mensen betrekken bij het creatieve en innoverende pad voor behoud van hulpbronnen op lange termijn in een hele reeks industrie├źn en producten. Studenten kunnen worden aangemoedigd om bestaande methoden te verbeteren om duurzaamheid te bevorderen of om nieuwe benaderingen te ontwerpen en ontwerpen die effici├źnter gebruikmaken van natuurlijke hulpbronnen.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Bachelor of Science (BSc) in Duurzaam Ontwerpen in Polen

1 Resultaten in Duurzaam Ontwerpen, Polen Filter

B.Sc. Duurzame bouwtechniek

Poznan University of Technology
BSc
01 okt 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 jul 2020
Engels
Campus

Tijdens studies verwerft de student zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden (drie stageprogramma's, inclusief pre-graduate stage in een bouwbedrijf) in duurzame ...

Lees meer