BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science in Duurzaamheidsstudies in Egypte

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

Per definitie is duurzaamheid een proces dat kan worden gekarakteriseerd door een bepaalde socio-ecologische ideaal. Met andere woorden, wordt duurzaamheid vaak gekoppeld aan milieudoelstellingen waarborgen dat de middelen worden gebruikt in een dure en effectieve wijze zowel afval en schade.

Egypte is waarschijnlijk de wereld 's oudste beschaving. Egypte is officieel bekend als de Arabische Republiek Egypte. De officiële taal van Egypte is Arabisch, maar Engels en Frans zijn ook begrepen door velen.

Bachelor of Science (BSc) in Duurzaamheidsstudies in Egypte

1 Resultaten in Duurzaamheidsstudies, Egypte Filter

Duurzame ontwerptechniek

Universities of Canada in Egypt
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
English
Campus

De Bachelor of Science in Engineering (Sustainable Design Engineering) is gewijd aan het ontwikkelen van ingenieurs met uitzonderlijke ontwerpvaardigheden en een wereldwijd pe ...

Lees meer