Bachelor of Science Opleidingen in Econometrie 2020

Een bachelor 's graad betekent een volledig begrip van de fundamenten in een veld. Na het behalen van dit diploma kunnen studenten hun opleiding voort te zetten, meestal door het verdienen van een meester 's, of ze kunnen beginnen zich te concentreren op hun loopbaan. Meer diepgaande ervaring kan worden verkregen via ofwel pad. Wat is een BSc in Econometrie? Dit gebied van de nadruk co… Meer informatie

Een bachelor 's graad betekent een volledig begrip van de fundamenten in een veld. Na het behalen van dit diploma kunnen studenten hun opleiding voort te zetten, meestal door het verdienen van een meester 's, of ze kunnen beginnen zich te concentreren op hun loopbaan. Meer diepgaande ervaring kan worden verkregen via ofwel pad.

Wat is een BSc in Econometrie? Dit gebied van de nadruk combineert elementen uit eenvoudiger economie cursussen met wiskunde en statistiek. Programma's op dit gebied stellen meestal een focus op de marktinformatie, met name op het verzamelen, analyseren, en de organisatie van deze informatie. Deze vaardigheden worden gebruikt voor het maken of identificeren van een voordeel in de concurrerende markt voor een individuele zaken over hun concurrentie. Het werk is ook mogelijk met de beleidsmakers, werken aan een betere regulering van de economie.

Econometrie kan dienen als een gateway voor studenten over wiskunde of statistiek om het bedrijf grote voeren gepassioneerd.Business is meestal een zeer getroffen gebied, zijn moeilijk te worden aanvaard en concurrerend te blijven. Door zich te specialiseren, kunnen studenten een niche die een groeiende vraag heeft te vullen.

De kosten in verband met het invoeren van het gebied van de econometrie varieert nogal. Het land dat je studeert in speelt een grote rol bij het bepalen van de kosten, net als de school en het programma. Het is belangrijk om veel verschillende opties te onderzoeken voordat u zich inschrijft.

De twee belangrijkste takken voor een loopbaan in de econometrie is overleg en creatie beleid. In het eerste geval zal u werken met onafhankelijke bedrijven te vinden, hetzij in een vaste positie of als tijdelijk adviseur. De meeste grote bedrijven hebben een speciale economische team. Aan de andere kant kan het werk worden gevonden met de overheid het creëren van het economisch beleid. Het werk van deze soort helpt om de economie meer veilig en gezond.

Als u over business statistieken zijn gepassioneerd, of u op zoek bent naar een unieke manier om het gebied van business te voeren, rekening houden met de econometrie major. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
Rotterdam, Nederlanden

Ben je net zo ambitieus als nieuwsgierig? Erasmus School of Economics biedt je een unieke kans om zowel diepgaande economische inzichten als praktische kwantitatieve econometr ... +

Ben je net zo ambitieus als nieuwsgierig? Erasmus School of Economics biedt je een unieke kans om zowel diepgaande economische inzichten als praktische kwantitatieve econometrische vaardigheden te verwerven in slechts vier jaar. -
BSc
Voltijd
4 - 6 jaren
Engels
01 sep 2020
01 May 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here