$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Science Opleidingen in Economisch beleid 2022

De Bachelor of Science (BSc) diploma duurt drie tot vijf jaar in beslag, afhankelijk van het gebied van studie, instelling en het land. Dit soort graad richt zich meestal op wetenschapsgerelateerde majors, maar ook dit kan variëren van instelling tot instelling. Het is een hoger opleidingsniveau dan een associate's degree, maar lager dan een masteropleiding. Wat is een BSc in het economisch… Meer informatie

De Bachelor of Science (BSc) diploma duurt drie tot vijf jaar in beslag, afhankelijk van het gebied van studie, instelling en het land. Dit soort graad richt zich meestal op wetenschapsgerelateerde majors, maar ook dit kan variëren van instelling tot instelling. Het is een hoger opleidingsniveau dan een associate's degree, maar lager dan een masteropleiding.

Wat is een BSc in het economisch beleid? Economics zelf is de studie van de schaarse middelen en hoe een maatschappij ervoor kiest om deze middelen te gebruiken. Economisch beleid neemt een kijkje door te focussen op de binnenlandse en internationale beleid en hoe ze invloed hebben op maatschappelijke vraagstukken. Deze omvatten wetenschap en technologie, gezondheid en milieu. Het omvat meestal systemen voor het instellen van niveaus van belastingheffing, de rente, geldhoeveelheid en de overheidsbudgetten. Het onderzoekt wezen overheidsingrijpen in een economie. De lessen die u kunt tegenkomen zijn onder andere Sociale economie en beleid; Vergelijkende en Internationale Sociaal Beleid en Public Economics.Je neemt ook een aantal fundamentele lessen over economie. Je bestudeert ook de reden waarom de verschillende maatschappijen kunnen kiezen bepaalde institutionele regelingen om te voorzien in maatschappelijke behoeften.

Door het verdienen van een BSc in het economisch beleid, kunt u meer dan alleen een diploma te krijgen. Je zou in staat zijn om het economisch beleid conclusies te trekken door de erkenning van de beperkingen. Een beter begrip van de rol van de overheid in de samenleving kan u een beter geïnformeerde burger. Uw communicatie zal verbeteren, en je kan complexe economische ideeën te vereenvoudigen.

De kosten van het verdienen van een Bachelor of Science in het economisch beleid verschilt van instelling tot instelling, en de locatie ook van invloed op de kosten. Neem contact op met de bekentenissen kantoor van uw school van keuze om een ​​uitsplitsing van de specifieke kosten in verband met deze mate ontvangen.

Veel overheidsbanen voorkeur kandidaten met een achtergrond in het economisch beleid.Uw BSc graad kan u helpen bereiden je voor dit soort banen directeur / adjunct-directeur van de economische ontwikkeling, onderzoek en beleid analist of manager met de openbare orde. Deze posities vereisen doorgaans onderzoek en data-analyse wordt gebruikt om de gevolgen van bepaalde beleidsmaatregelen te voorspellen.

Het aanvragen van een BSc in het economisch beleid hoeft niet te moeilijk zijn. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Wisconsin–Stevens Point
Stevens Point, Verenigde Staten

In de economie voltooi je cursussen in economische kerninhoud en -methodologie en cursussen in wiskundige basistechnieken en geavanceerde economische statistieken.

In de economie voltooi je cursussen in economische kerninhoud en -methodologie en cursussen in wiskundige basistechnieken en geavanceerde economische statistieken. -
BSc
Engels
Campus