Filter
Bachelor of Science
Guyana

Kijk Undergraduate Studies (BSc) in Economische studies in Guyana

Een BSc (Bachelor of Science) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun vakgebied. Terwijl de mate is vaak gerelateerd aan cursussen in de wetenschap rijk, kunnen studenten in niet-wetenschappelijke gebieden ook verdienen een BSc.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Guyana is een groot land waar het hoger onderwijs voor personen die genieten van outdoor exploratie in een tropisch klimaat te streven. Tachtig procent van het land is bedekt met bossen naast rivieren, bergen en diverse flora en fauna. 

Bachelor of Science Opleiding in Economische studies in Guyana

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Guyana

Graden
Plaats
Guyana
Studievorm
Tempo
University of Guyana

Bachelor of Science (Financiën) ... [+]

Toelatingseisen

Beschrijving

Elke kwalificatie die door de universiteit wordt beschouwd als gelijkwaardig aan een van de bovenstaande.Volwassen studenten (26 jaar en ouder) plus vier (4) vakken op CXC / CSEC / GCE 'O'-niveau, geloofwaardige werkervaring, samen met een pass op het University of Guyana Entrance Examination (UGEE).Een diploma van de University of Guyana of het equivalent daarvan van een erkende postsecundaire instelling.Een diploma van de University of Guyana met een GPA van niet minder dan 2,0 of het equivalent daarvan van een andere erkende postsecundaire instelling.Ten minste vijf (5) vakken bij CXC / CSEC (algemene bekwaamheid), cijfers I, II of III (graad III uit 1998... [-]
Guyana Georgetown
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands