close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BSc) in Elektronica in Frankrijk

Een BSc (Bachelor of Science) is een undergraduate opleiding die de studenten duurt drie tot vijf jaar in beslag. Terwijl in school, studenten vullen een verscheidenheid aan cursussen voor te bereiden op extra onderwijs of toekomstige vacatures. Electronics is een wetenschappelijk gebied dat zich bezighoudt met de controle van de elektrische energie. Het ontwerp van de systemen door middel van pr… Meer informatie

Een BSc (Bachelor of Science) is een undergraduate opleiding die de studenten duurt drie tot vijf jaar in beslag. Terwijl in school, studenten vullen een verscheidenheid aan cursussen voor te bereiden op extra onderwijs of toekomstige vacatures.

Electronics is een wetenschappelijk gebied dat zich bezighoudt met de controle van de elektrische energie. Het ontwerp van de systemen door middel van printplaten kunnen worden onderzocht en andere onderwerpen, zoals telecommunicatie, informatieverwerking en signaalverwerking kunnen worden toegespitst op.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Bachelor of Science Programma in Elektronica in Frankrijk

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
Parijs, Frankrijk

Dit gebied biedt een multidisciplinair onderwijs in de elektronica in al zijn aspecten en haar toepassingen.

Dit gebied biedt een multidisciplinair onderwijs in de elektronica in al zijn aspecten en haar toepassingen. -
BSc
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op