BACHELORSTUDIES

4 Bachelor of Science Programma's in Entertainment Business 2020

Een Bachelor of Science (BSc) is een undergraduate-diploma, dat duurt ongeveer drie tot vijf jaar te verdienen. Bekroond voor de voltooiing van een programma in een science of niet-wetenschappelijk gebied, is het vaak de eerste stap naar het starten van een carrière in een bevredigende en potentieel hoge-betalende industrie.

Wat is een BSc in Entertainment Business? Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met een goed begrip van de fundamenten van business en management, met een bijzondere nadruk in de richting van toepassingen in de entertainment sector. Onderwerpen zijn onder meer vaak de productie, marketing, financiën, distributie en contractenrecht. De cursussen zijn meestal projectmatig, het inzichtelijk maken van de real-world uitdagingen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een product, onderhandelen deals, het beheren van talent, het plannen van een marketing campagne en de oprichting van een winstgevend merk. Studenten kunnen daarnaast hands-on ervaring op te doen door het invullen van een stage.

Afgestudeerden kunnen het programma met praktische kennis van de innerlijke werking van het bedrijf van entertainment te verlaten. De opleiding en ervaring heeft opgedaan, zal ook meer in het algemeen iemands vaardigheden aan te scherpen in het spreken in het openbaar en de presentatie, het beheer van de financiën, leiden en organiseren van projecten en netwerken om waardevolle contacten te ontwikkelen.

De kosten zijn studie hangt af van de instelling en de totale lengte van het programma. Aankomende studenten moeten contact opnemen met het Admissions Office van de scholen waar ze geïnteresseerd zijn om volledig te begrijpen van de kosten.

Entertainment is een big business, een die film, televisie, muziek, games en sociale media omvat. Bedrijven in al deze sectoren hebben behoefte aan geschoolde business en management professionals om projecten op koers te houden.Met een graad in de entertainment business, kan men creatief bevredigende en vaak lucratieve werk als producent of productie-assistent, studio manager, publicist of interactieve marketeer te vinden.

Entertainment is grotendeels over het bewerken van dromen, en een BSc kan de opstap zijn voor het realiseren van de jouwe. Online lessen bieden een handige manier om een ​​diploma op de eigen schema na te streven. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

4 Resultaten in Entertainment Business Filter

Bachelor of Science in Entertainment Business

Full Sail University
BSc
apr 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
20&nbsp;-&nbsp;29 maanden
Engels
Campus
Online

Full Sail University 's Entertainment Business bachelor of science - programma combineert essentiële bedrijfs - en managementkennis met persoonlijke ontwikkeling in een projec ...

Lees meer

Bsc in internationale digitale kunst en entertainment

Howest University College West Flanders
BSc
sep 2020
<
Voltijd
Campus

DAE is een 180 ECTS full-time bacheloropleiding ontworpen door en ontwikkeld voor creatieve, ambitieuze, gedreven en uitzonderlijke individuen.

Lees meer

Bachelor of Science in Entertainment Business

The Los Angeles Film School Online
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
36 maanden
Engels
Online

De entertainmentindustrie wordt niet alleen gevoed door creativiteit, maar ook door leiderschap en strategie. Ons online programma introduceert u in een professionele, project ...

Lees meer

Bachelor of Science in Entertainment Business

The Los Angeles Film School
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

De Bachelor of Science in Entertainment Business-opleiding is ontworpen om studenten de basisprincipes van het bedrijfsleven bij te brengen die nodig zijn om in aanmerking te ...

Lees meer