Bachelors of Science in Financiële Planning 2020

Een BSc (Bachelor of Science) is een undergraduate programma dat beter bereidt studenten voor op een succesvolle carrière. Een zekere mate kan worden verdiend in de instellingen over de hele wereld, en het duurt een gemiddelde van vier jaar tot een te verwerven. Wat is een BSc in Financial Planning? Dit programma leert centrale principes van financiën en beleggingsstrategieën om te helpen zor… Meer informatie

Een BSc (Bachelor of Science) is een undergraduate programma dat beter bereidt studenten voor op een succesvolle carrière. Een zekere mate kan worden verdiend in de instellingen over de hele wereld, en het duurt een gemiddelde van vier jaar tot een te verwerven.

Wat is een BSc in Financial Planning? Dit programma leert centrale principes van financiën en beleggingsstrategieën om te helpen zorgen voor een financieel stabiele toekomst voor anderen. Studenten worden opgeleid hoe te werken met klanten en producten aanbevelen die precies bij hun specifieke situatie. Verhandelbare producten die de studenten leert over onder meer verzekeringen, pensioenen, krediet diensten en spaarproducten. Voorbeelden van klassen aan te bieden onder meer financiële analyse, sociale pensioenen, economie, ethiek, fiscaliteit, financiële wiskunde, erfrecht, huwelijksrecht, het leven en niet-leven verzekeringen en verkooptechnieken.

Studenten die werken in de richting van een financiële planning mate leren hoe te communiceren en relaties op te bouwen met alle soorten mensen. Afgestudeerden zijn in staat om te helpen bij het verbeteren van de financiële futures volkeren 'en zorg ervoor dat zij bereid zijn voor hun pensioen en andere gebeurtenissen in het leven.

De kosten in verband met het verdienen van een financiële planning mate zal een beetje van school tot school variëren. Factoren die betrokken zijn de locatie, programmaduur, -toepassing en andere programmaspecifieke fees. Neem contact op met de instelling rechtstreeks te weten te komen van de financiële eisen.

Een Bachelor in Financial Planning bereidt afgestudeerden om te werken in een verscheidenheid van loopbanen. Afgezien van de financiële planner, mogelijke rollen zijn onder andere financieel adviseur, financieel analist, verzekeringen adviseur, effectenmakelaar, belastingadviseur, relatiebeheerder en beleggingsadviseur. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om te werken met klanten of voor het bankwezen, investeringen, of verzekeringsinstellingen.Een bachelor's degree maakt het ook mogelijk het individu om verder naar een meer geavanceerde graad, die zal leiden tot nog meer carrière deuren verdienen.

De beste manier om een ​​financiële planning programma te vinden is om onze online database te gebruiken. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Shippensburg University - John L. Grove College of Business
Shippensburg, Verenigde Staten +1 Meer

Het veld van financiële planning maakt een aanzienlijke groei door. De behoefte van het publiek aan professioneel financieel advies is drastisch toegenomen als gevolg van de v ... +

Het veld van financiële planning maakt een aanzienlijke groei door. De behoefte van het publiek aan professioneel financieel advies is drastisch toegenomen als gevolg van de veranderingen in demografie en financiële regulering. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here