$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Science (BSc's) in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika 2022

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.   Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan ve… Meer informatie

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Bachelor of Science in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, Verenigde Staten

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op ... +

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op een carrière als chef en / of restaurateur. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
120 weken
Engels
Campus
 
Cincinnati State
Cincinnati, Verenigde Staten

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technolo ... +

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technologen op instapniveau of om aanverwante beroepsgebieden te betreden, waaronder productonderzoek en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole en voedselveiligheid, naleving van regelgeving, toezicht op voedselproductie , en de verkoop van speciale ingrediënten. Tijdens de eerste twee jaar van de bacheloropleiding richten studenten zich op de grondbeginselen van de culinaire kunsten. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden in de ultramoderne culinaire en baklaboratoria van het Midwest Culinary Institute, onder toezicht van docenten met professionele expertise. In het derde en vierde jaar breiden studenten hun culinaire en voedingswetenschappelijke vaardigheden uit. Cursussen op het hoogste niveau omvatten functionaliteit van voedselingrediënten, ontwerp en ontwikkeling van voedselproducten, sensorische evaluatie en testen, voedselmicrobiologie en andere voorbereiding op professionele carrières. Studenten nemen elk jaar van de bacheloropleiding deel aan ervaringsleren door middel van coöperatief onderwijs. Studenten die krediet willen overdragen aan de staat Cincinnati State voor culinaire cursussen die aan een andere instelling zijn voltooid, moeten een ontmoeting hebben met de programmavoorzitter. Cursusoverdrachtskrediet kan beperkt zijn, op basis van programma-accreditatie en studentensucces in de vorige culinaire cursussen. -
BSc
Engels
 
The North Coast College
Lakewood, Verenigde Staten

LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma d ... +

LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma dat is opgezet door ons zustercollege, New England Culinary Institute. Het curriculum convergeert klassikaal werk met intensief hands-on leren in de foodservice outlets van NECI @ TheNCC. Extra praktijkgericht laboratoriumwerk zal worden aangeboden via intensieve interne practica, laboratoriumcursussen en een laatste externe stage bij een instelling die de vaardigheden van de student op passende wijze zal uitdagen. De BS in Food and Beverage Business Management is ontworpen om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een carrière op professioneel niveau in de hedendaagse voedings- en drankenindustrie. Na voltooiing van het programma wordt van afgestudeerden verwacht dat ze de fundamentele zakelijke, management- en ondernemersvaardigheden begrijpen. Dit programma is bedoeld voor mensen die hun carrière willen bevorderen door creatief problemen te leren oplossen. Na afronding van het programma zijn afgestudeerden in staat om effectief te presteren in managementfuncties op instapniveau en middenniveau in de horeca, zoals assistent-keukenmanager, banket- of evenementenmanager, een manager in een klein restaurant of assistent-manager voor eten en drinken. -
BSc
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, Verenigde Staten

Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts.

Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
120 weken
Engels
Campus