Filter
Bachelor of Science
Georgië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor of Science Opleidingen in Georgië 2019

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

Georgië is een soevereine staat in de Kaukasus van Eurasia. Gelegen aan de kust van de Zwarte Zee, wordt het begrensd in het noorden en noordoosten van Rusland, in het zuiden door Turkije en Armenië, en aan het zuidoosten door Azerbeidzjan.

Bachelors of Science in Georgië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

International Black Sea University

In de bacheloropleiding in de informatica, zult u de programmering, software ontwikkeling, ontwikkeling van mobiele toepassingen, algoritmen en complexiteit, en de theori ... [+]

Over het programma

Bent u geïnteresseerd in de programmering? Wilt u om software te ontwikkelen voor de verschillende gebieden? Hou je van werken in een team? Dan moet je meer informatie wilt over een Bachelor of Science programma in de informatica (BSI).

De term "informatica" is de studie en de praktijk van de opslag, het vinden, creëren, bewerken en delen van informatie. Informatica is de wetenschap van de computer informatiesystemen. Als academisch gebied het gaat om de praktijk van de verwerking van informatie, en de engineering van informatiesystemen. Overal Software kan worden gevonden, hetzij in de wasmachine, de tv. Om deze uitdaging aan zijn complexe software systemen en mensen die deze behoeften (ontwikkelaars) kunnen ontwikkelen. Software oplossingen zijn betrouwbaar, snel en eenvoudig te bedienen zijn. ... [-]

Georgië Tbilisi
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands