Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Bachelors of Science in Geschiedenis 2019

Een Bachelor of Science is een academische prestatie toegekend aan studenten die een programma dat meestal duurt vier jaar af te ronden. Studenten bestuderen een breed scala van onderwerpen in de academische wereld, waaronder wetenschap en technologie. Sommige BSc programma's vertakken en bieden interdisciplinaire cursussen om de kennis van studenten te verbreden.

Wat is een BSc in de geschiedenis? Studenten in dit soort programma's zal gaan met verschillende ideeën vanuit een historisch perspectief. Sommige van de gemeenschappelijke ruimtes van de nadruk onder meer de moderne geschiedenis, overheid, sociale studies, economische geschiedenis, en politieke wetenschappen. U kunt ook uiteindelijk studeert antropologie, sociologie of psychologie. Inzicht in de geschiedenis van meerdere invalshoeken is van belang om gevoel van vandaag 's wereld te maken. Ideeën van rechtvaardigheid en democratie worden vaak ontleed en geanalyseerd.

De vaardigheden ontwikkelt men van het invullen van een Bachelor in de geschiedenis zijn van onschatbare waarde. U krijgt een beter begrip van verschillende historische perspectieven krijgen.Niet alleen zal dit ten goede komen je persoonlijke leven, maar je zult ook in staat zijn door te geven op uw kennis aan anderen.

Collegegeld in verband met een Bachelor of Science in de geschiedenis verschilt van school tot school. Locatie is een van de belangrijkste factoren van verschillende kosten en vergoedingen. Analyseer aanbod elke school 's uit te vinden.

Een van de meest voorkomende carrières kunt u met een BSc in de geschiedenis leert na te streven. U krijgt de kennis die nodig is om je carrière te beginnen als opvoeder te hebben. Andere veel voorkomende loopbaan onder andere een curriculum schepper, adviseur, en superintendent. Afgestudeerden die een BSc in de geschiedenis houdt zich het slagen in verschillende educatieve omgevingen. Een zekere mate in de geschiedenis zal niet alleen geven u de kennis die nodig is om deze banen hebben, maar zal ook bereidt je voor op een rolmodel en een bron van begeleiding.

Nu u meer over wat een BSc in de geschiedenis is dat je zou willen overwegen inschrijven in een programma dat snel weten.Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Geschiedenis

Northern Arizona University

Deze graad bereidt toekomstige docenten hun leerlingen zowel de tragedies van de geschiedenis en de lessen die het biedt voor de toekomst leren. Het plan omvat content-ri ... [+]

"Onze geschiedenis is niet ons lot," stelt Alan Cohen.

Deze graad bereidt toekomstige docenten hun leerlingen zowel de tragedies van de geschiedenis en de lessen die het biedt voor de toekomst leren. Het plan omvat content-rijke cursussen evenals een significante voorbereiding in het onderwijs, het gebruik van best practices en toegepaste theorie.

Dit programma is landelijk erkend door de Nationale Raad voor Sociale Studies.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - Geschiedenis en Social Studies?

Als een middelbare school leraar die gespecialiseerd is in de geschiedenis en maatschappijleer, zult u uw leerlingen de context en de kennis die ze nodig hebben om te begrijpen en deel te nemen aan de wereld om hen geven. In dit programma kunt u profiteren van de gebieden van belang dat uw nieuwsgierigheid te prikkelen, zoals de geschiedenis van de VS, de wereldgeschiedenis, politieke wetenschappen, economie en aardrijkskunde. U kunt ook aanvullende cursussen in andere sociale wetenschappen, zoals antropologie, psychologie en sociologie. ... [-]

Verenigde Staten Flagstaff
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Northern Arizona University

Deze bachelor's degree biedt studenten met perspectieven van waaruit u het eens of oneens met deze waarneming. Het programma biedt flexibiliteit voor studenten om hun stu ... [+]

"De menselijke geschiedenis is het trieste resultaat van een ieder op zoek naar zichzelf," aldus schrijver Julio Cortázar Florencio. Deze bachelor's degree biedt studenten met perspectieven van waaruit u het eens of oneens met deze waarneming. Het programma biedt flexibiliteit voor studenten om hun studie op basis van de periode of het type van de geschiedenis, waarin ze geïnteresseerd zijn aan te passen.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de geschiedenis?

De geschiedenis is meer dan namen en data; Het is de studie van de menselijke ervaring in al zijn facetten, niet alleen wat er gebeurd is, maar hoe en waarom. Als je benieuwd naar de waaroms achter mijlpaal evenementen zoals de val van het communisme of Neil Armstrong op de maan lopen bent, dan zal onze geschiedenis programma u interesseren. Leren om kritisch te denken, het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden en effectiever te communiceren. Verduidelijk uw begrip van menselijk gedrag verleden, heden en toekomst. Ervaar onze multi-disciplinaire programma en worden geïnformeerd door stemmen uit diverse groepen. U vindt er een fundament voor een loopbaan in de instellingen op te bouwen, zoals bibliotheken, musea en andere culturele ondernemingen of voor te bereiden voor verdere academische studie. Onze volledige reeks van cursussen, onderzoekt de geschiedenis over de continenten, met de traditionele wetenschap en hedendaagse richt zich op ras, geslacht, etniciteit, en milieu-geschiedenis.... [-]

Verenigde Staten Flagstaff
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Lund University

Dit programma is gericht op recent afgestudeerden van de middelbare school met een sterke academische achtergrond, internationale carrièreambities en de drang om kennis e ... [+]

Vanaf het najaar van 2019 biedt de School of Economics and Management drie jaar (180 ECTS) BSc in Economie en Samenleving. Het programma wordt in het Engels gegeven en is gericht op recent afgestudeerden van de middelbare school met een sterke academische achtergrond, internationale carrièreambities en de drang om kennis en vaardigheden op te doen in wereldwijde contextanalyse, zowel in de publieke als de private sector.

De economische geschiedenis gaat over hoe economische veranderingen in het verleden ons kunnen helpen de toekomst te begrijpen. Het gebruikt concepten en theorieën uit de sociale wetenschappen om de ontwikkeling van echte economieën te bestuderen en ze te begrijpen in hun sociale, politieke en culturele context. Het combineert de vaardigheden van de econoom en de historicus, de statisticus en de socioloog. Ondertussen pakt de economie een breed scala aan problemen aan, van barrières voor economische ontwikkeling tot internationale financiële crises.... [-]

Zweden Lund
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands