BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies in Gezondheidsadministratie 2020

Als je geïnteresseerd bent in het behalen van een bachelordiploma en een studie in de bètawetenschappen volgt, kan het zijn dat je een BSc of Bachelor of Science volgt. Dit diploma is kenmerkend het hoogtepunt van drie tot vier jaar intensieve cursussen in het gebied van je majoor.
Wat is een BSc in Health Administration? Een BSc in Health Administration is een diploma dat studenten vertrouwd maakt met het gezondheidszorgsysteem, het beheer van medische faciliteiten en administratieve principes. Deze concepten zijn een integraal onderdeel van het werken in een gezondheidszorgpositie, en de mate kan klassen omvatten zoals gezondheidsinformatiebeheer, openbaar beleid en gezondheidszorg, medische ethiek en kwaliteitsbeheer in zorginstellingen.

Deze graad biedt voordelen die zowel binnen als buiten de medische sector van toepassing zijn. U zult waarschijnlijk uw algemene bestuurlijke en administratieve vaardigheden verbeteren en uw kennis van specifieke gezondheidszorgprincipes verbeteren.

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoeveel het gaat kosten om een ​​BSc in Health Administration te behalen. De kosten worden berekend op basis van de individuele studiegelden op de school die u bezoekt en een aantal andere criteria. De beste bron van informatie over onkosten is het toelatingsbureau van de school die u hoopt bij te wonen.

De zorgsector is booming, dus er zijn een aantal verschillende loopbanen die afgestudeerden die deze graad verdienen kunnen overwegen. U bent mogelijk gekwalificeerd om te werken als kantoormanager bij een medische instelling of een factureringscoördinator in een ziekenhuis. Evenzo zou u rechtstreeks met patiënten kunnen werken als pleitbezorger voor de patiëntenzorg, als manager van de zorgkwaliteit of als coördinator voor de gezondheidszorg. Deze posities bieden allemaal de mogelijkheid om de vaardigheden toe te passen die in het programma zijn ontwikkeld.

Het maakt niet uit in welk deel van de gezondheidszorg u wilt werken, het verkrijgen van een BSc in Health Administration is een aanwinst. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Gezondheidsadministratie Filter

BSc in gezondheidsinformatica

Deggendorf Institute of Technology
BSc
01 okt 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 jul 2020
Engels
Campus

Deze opleiding leidt studenten op tot computerwetenschappers in de gezondheidsindustrie. Informatica-gebaseerde, medische, wetenschappelijke en technische kennis in de gezondh ...

Lees meer

Bachelor of science (Hons) veiligheid, gezondheid en milieu

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
BSc
aug 2020
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Campus

Het doel van de cursus is om een ​​opleiding die studenten uitrust met een reeks van competenties die een carrière als gezondheid en veiligheid Practitioners ondersteunen in z ...

Lees meer

Bachelor bedrijfsadministratie - gezondheidszorg management

Anderson University South Carolina
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

De BBA (Healthcare Management) vormt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in de zorgverlening.

Lees meer