BACHELORSTUDIES

Bachelor of Science Opleidingen in Global Business 2020

Een Bachelor of Science is de meest elementaire geavanceerde graad beschikbaar voor studenten. In deze programma's, studenten verwerven kennis op een specifiek gebied van onderzoek dat kan hen in staat stellen om het personeelsbestand in te voeren of voor te bereiden op een extra graad. Afgestudeerden kunnen gaan om een ​​master of een doctoraat na te streven.

Wat is een Bachelor of Science in Global Business? Global business is een gemeenschappelijke studiegebied in veel instellingen over de hele wereld. Deze graad helpt studenten steeds meer kennis over hoe bedrijven opereren op mondiaal niveau. In slechts twee tot vier jaar kunnen studenten leren de theoretische en praktische hulpmiddelen om te werken binnen een cultureel en politiek gevarieerde internationale markt. Studenten vaak volledige cursussen in de internationale economie, strategie in de wereldwijde milieu, internationale zaken, financiën in de mondiale milieu en internationale marketing.

Studenten die een diploma in de wereldwijde business te voltooien komen weg met veel van de waarden die grote bedrijven verlangen, met inbegrip van een ondernemende geest, creativiteit, sterk management vaardigheden en een globale mentaliteit. Al deze vaardigheden maken het beklimmen van de corporate ladder een grotere prospect.

Voorafgaand aan de inschrijving in de klassen, moeten de studenten de volledige financiële kosten in verband met het ontvangen van een Bachelor of Science in Global Business begrijpen. De kosten verschillen per instelling en land, dus het onderwijs is nog nooit zo toegankelijk voor mensen op het economische spectrum geweest.

Deze zeer gewenste mate kan de boost veel mensen verlangen naar hun loopbaan zijn. Degenen die met succes deze graden te voltooien zijn vaak in staat om het belonen van een loopbaan op te bouwen in een verscheidenheid van bedrijven en omgevingen. Dit omvat functies als het beheer van analisten, internationaal ondernemingsrecht adviseurs, internationale financiële markt managers, evenals handelsbeleid managers.Zij kunnen ook succes in de posities binnen de wereldwijde marketing, cultureel onderzoek, business consulting en business management te vinden.

Met wereldwijde toegang tot opleidingen via online forums, het vinden van een instelling aan uw wensen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gewoon zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Global Business Filter

Bs in global business

Embry Riddle Aeronautical University
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Science in Global Business graden maakt gebruik van een succesvolle zakelijke, taal en culturele cursussen binnen een ervaringsgerichte leeromgeving.

Lees meer