BACHELORSTUDIES

BSc's in Groene studies in Polen

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

Het veld van groene studies is een veelzijdig studiegebied dat verschillende milieuthema's kan omvatten. Studenten kunnen duurzaamheidspraktijken in bedrijven onderzoeken, de politieke en economische impact van culturele benaderingen van het milieu en effectieve manieren om te onderhandelen over milieubelastende beleidswijzigingen. 

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Bachelor of Science Opleiding in Groene studies in Polen

1 Resultaten in Groene studies, Polen Filter

Bachelor of Science in groene technologieën

Gdańsk University of Technology
BSc
okt 2021
<
Voltijds
<
7 semesters
09 jul 2021
Engels
Campus

Studenten verwerven praktische en theoretische kennis op alle gebieden van groene en nieuwe technologieën, en milieuanalyse en monitoring. Studenten hebben een gedegen kennis ...

Lees meer