Filter
Bachelor of Science
Verenigd Koninkrijk Engeland Canterbury Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd BSc Opleidingen in de Verenigde Canterbury - Verenigd Koninkrijk 2019

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Deeltijd Bachelor of Science in de Verenigde Canterbury in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Kent Business School, University of Kent

De Management BSc wordt gegeven in Kent Business School (KBS). Het programma is gericht op het ontwikkelen van een nieuw soort zakelijke professional voor de 21ste eeuw, ... [+]

Deeltijd BSc's in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk. Overzicht

De Management BSc wordt gegeven in Kent Business School (KBS). Het programma is gericht op het ontwikkelen van een nieuw soort zakelijke professional voor de 21ste eeuw, levend voor hun sociale verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap, voor de behoeften van hun investeerders, aandeelhouders en werkgevers.

Het programma ontwikkelt uw leiderschapsvaardigheden met betrekking tot besluitvorming, probleemoplossing, teamwerk, onderhandeling en prestatiebeheer van medewerkers. Het produceert afgestudeerden die operationele lijnmanagementposities kunnen nastreven in een reeks uiteenlopende organisaties, waaronder publieke, private en non-profit, als een opstap naar senior managementposities.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

Het programma biedt een grondige in de algemene gang van zaken, terwijl het ontwikkelen van meer gedetailleerde kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van Marketing. ... [+]

Locatie: Canterbury

De BSc Marketing programma biedt u de mogelijkheid om een ​​grondige in algemene gang van zaken voort te zetten, terwijl het ontwikkelen van meer gedetailleerde kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van Marketing.

Dit programma geeft u niet alleen een grondige basis in de kern thema's die belangrijk voor het succes van alle bedrijven 'zijn, maar combineert dit met de studie van de hedendaagse vraagstukken binnen Marketing.

Het programma beschikt u over de belangrijkste vaardigheden en kennis die essentieel voor het beheer van een bedrijf en specialist marketing vaardigheden en kennis. Het zal sterk beroep op studenten die overwegen een toekomstige carrière in Marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands