BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelors of Science (BSc's) in de Verenigde Lancashire Alleen in het Nederlands Verenigd Koninkrijk 2020

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Lancashire is in het noordwesten van Engeland. Er zijn vier universiteiten (Lancaster University, University of Central Lancashire, Edge Hill University en de Universiteit van Cumbria) en zeven hogescholen.

Deeltijd BSc in de Verenigde Lancashire in UK

gevonden resultaten Filter

BSc (Hons) in de landbouw

Myerscough College
BSc
aug 2020
<
3 jaren
Engels
Campus

De cursus wordt gegeven aan het University Center Myerscough en uitgereikt door de University of Central Lancashire. De MSc Animal Science ontwikkelt een systematisch begrip e ...

Lees meer

BSc (Hons) biologie

University of Cumbria
BSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Biologie in wezen de studie van het leven met een spectrum van soorten gaande van de eenvoudigste eencellige organisme tot aan de complexiteit van de menselijke vorm omvat.

Lees meer