Deeltijd Bachelors of Science (BSc's) in de Verenigde Whitehaven, Verenigd Koninkrijk 2020

Studenten die een BSc (Bachelor of Science) verdienen de kans om een ​​carrière te beginnen in hun gekozen vakgebied. Een BSc zowel wetenschap verwante en niet-wetenschappelijke velden kan worden verdiend op scholen over de hele wereld.Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder vers… Meer informatie

Studenten die een BSc (Bachelor of Science) verdienen de kans om een ​​carrière te beginnen in hun gekozen vakgebied. Een BSc zowel wetenschap verwante en niet-wetenschappelijke velden kan worden verdiend op scholen over de hele wereld.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd Bachelor of Science Programma in de Verenigde Whitehaven in UK

Lees Minder
University of Cumbria
City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk +8 Meer

Biologie in wezen de studie van het leven met een spectrum van soorten gaande van de eenvoudigste eencellige organisme tot aan de complexiteit van de menselijke vorm omvat.

Biologie in wezen de studie van het leven met een spectrum van soorten gaande van de eenvoudigste eencellige organisme tot aan de complexiteit van de menselijke vorm omvat. -
BSc
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here