BACHELORSTUDIES

3 Bachelors of Science in Human Resource Development 2020

Het verkrijgen van een Bachelor of Science is een educatieve prestatie die veel mensen hopen te bereiken. Door het ontvangen van deze opleiding, afgestudeerden betekenen voor werkgevers en andere professionele contacten dat ze bereid en in staat over de verantwoordelijkheden en de ontberingen van het werk over te nemen.

Wat is een BSc in Human Resource Development? Deze opleiding biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken in human resources voor zowel de publieke of private sector bij het afstuderen. Studenten in deze doorgaans vier jaar durende programma nemen cursussen over onderwerpen als toezichthoudende management, ontwikkeling van medewerkers, en spraak communicatie, die kunnen helpen bij de voorbereiding studenten om conflicten en hulp treinpersoneel in hun gekozen beroep te lossen.

Met hun verbeterde vaardigheden in de communicatie, organisatie en het oplossen van conflicten, studenten die een bachelor's degree te ontvangen in de ontwikkeling van menselijk kapitaal worden vaak zeer gewild bij werkgevers na je afstuderen.Deze verbeterde vaardigheden kan leiden tot een loopbaan met een beter salaris en meer verantwoordelijkheden.

De kosten van het behalen van een BSc HRD kunnen variëren en kunnen afhangen van een aantal factoren. Om beter te begrijpen van de financiële verplichting in verband met hun opleiding moeten de leerlingen direct bij hun potentiële scholen spreken.

Personen die een BSc in Human Resource Development verdienen zijn vaak bereid om te werken in een verscheidenheid van industrieën bij het afstuderen. Studenten kunnen werken in het bedrijfsleven met een carrière als het inhuren van specialisten, training managers en human resources managers. Studenten kunnen ook werken op gebieden zoals de overheid, productie, consulting, of de financiële sector, waar hun mogelijke carrière kan onder meer directeur van het personeel, werknemer interviewer, talent manager, of opleiding specialist.

Studenten die bezig zijn met werk en gezin kunnen het gevoel hebben dat er geen ruimte in hun drukke leven voor school.Echter, flexibele opties zoals online en part-time onderwijs maken het makkelijker naar school passen in een druk leven. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

3 Resultaten in Human Resource Development Filter

Bachelor of Science in Human Resource Development (BSHRD)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
BSc
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het Human Resource Development (HRD) -programma is een antwoord op de groeiende behoefte aan professionals die in staat zijn menselijke expertise te ontwikkelen en de menselij ...

Lees meer

Bachelor of Science in Human Capital Management

Dar Al-Hekma University
BSc
01 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
29 aug 2020
Engels
Campus

Het Human Capital Management-programma is bedoeld om studenten de basisfundamenten voor bedrijfskunde te bieden, met name de ontwikkeling en het beheer van human resources, en ...

Lees meer

Bachelor in de wetenschap in ontwikkeling van menselijke kapitaal

University of Asia and the Pacific
BSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Het Human Capital Development programma van de UA & P School of Education is de eerste in zijn soort in het land. Het is bedoeld om afgestudeerden te produceren die leer- ...

Lees meer