Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BSc Opleidingen in Interdisciplinaire Studies 2019

Graden in sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen en technologie kunnen worden toegekend door zich in te schrijven voor een Bachelor of Science-programma. De tijd die het meestal kost om cursussen af ​​te ronden voor een bachelordiploma in de wetenschap is drie tot vijf jaar.

Wat is een BSc in interdisciplinaire studies? Dit type programma integreert meerdere velden van eerder vastgesteld onderzoek in één curriculum. Hierdoor krijgt de student de gelegenheid om zijn of haar vakgebied te personaliseren. Met een bachelordiploma in interdisciplinaire studies, wordt er iets nieuws gecreëerd. Dit opent de deur naar waar verschillende onderwerpen kunnen worden bestudeerd, zoals psychologie, politiek, menswetenschappen of management.

Cursussen in interdisciplinaire studies laten wetenschappers toe om veel noodzakelijke vaardigheden te verwerven. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden kunnen nuttig zijn in elk gekozen type carrière, zoals een managementcarrière. Bovendien kunnen analytisch redeneren en statistische vaardigheden van onschatbare waarde zijn voor onderzoeksposities.

Een bachelor of Science in interdisciplinaire studies kan worden behaald aan een verscheidenheid van instellingen, zowel in de Verenigde Staten en internationaal. Als gevolg hiervan zullen de kosten van het behalen van deze graad variëren. Onderzoek naar de kosten die gepaard gaan met inschrijving zal een goede zet zijn.

Omdat interdisciplinaire studies twee of meer gebieden van academische disciplines samenvoegen, kunnen arbeidskansen zeer divers zijn; van de bedrijfswereld tot de werkelijke buitenwereld. Veel organisaties hebben politieke wetenschappers nodig om het beleid te analyseren op hun specifieke doelen, of het nu gaat om gezondheidszorg of openbaar beleid. Er zijn ook andere mogelijkheden voor diegenen die als archeoloog in het veld willen zijn, artefacten en andere overblijfselen opgraven en analyseren.

In de wereld van vandaag bieden onderwijsinstellingen veel keuzes en is het kiezen van een BSc in interdisciplinaire studies wat minder stressvol voor potentiële deelnemers aan het programma. De keuze van in het klaslokaal leren of online cursussen biedt het gemak dat studenten nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Interdisciplinaire Studies

Keiser University Latin American Campus

Keizer University's Bachelor of Science graad in interdisciplinaire studies biedt een uitgebreid curriculum dat brede blootstelling aan meerdere disciplines mogelijk maak ... [+]

Bachelor of Science in interdisciplinaire studies

Keizer University's Bachelor of Science graad in interdisciplinaire studies biedt een uitgebreid curriculum dat brede blootstelling aan meerdere disciplines mogelijk maakt. Deze major biedt een praktisch alternatief voor baccalaureaatstudenten die op zoek zijn naar een graad en van wie de behoeften niet door individuele majors kunnen worden vervuld. Studenten kunnen een opleiding ontwerpen die aansluit op hun persoonlijke academische doelstellingen en bevordert hun professionele groei en ontwikkeling door twee of meer disciplines te combineren in een samenhangend programma. De mate combineert algemene onderwijs cursussen met een interdisciplinaire concentratie, keuzevakken en een sluitstuk cursus.... [-]

Nicaragua San Marcos
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands