close

Filters

Resultaten weergeven

BSc's in Interdisciplinaire studies 2020

Graden in sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen en technologie kunnen worden toegekend door zich in te schrijven voor een Bachelor of Science-programma. De tijd die het meestal kost om cursussen af ​​te ronden voor een bachelordiploma in de wetenschap is drie tot vijf jaar. Wat is een BSc in interdisciplinaire studies? Dit type programma integreert meerdere velden van eerder vastge… Meer informatie

Graden in sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen en technologie kunnen worden toegekend door zich in te schrijven voor een Bachelor of Science-programma. De tijd die het meestal kost om cursussen af ​​te ronden voor een bachelordiploma in de wetenschap is drie tot vijf jaar.

Wat is een BSc in interdisciplinaire studies? Dit type programma integreert meerdere velden van eerder vastgesteld onderzoek in één curriculum. Hierdoor krijgt de student de gelegenheid om zijn of haar vakgebied te personaliseren. Met een bachelordiploma in interdisciplinaire studies, wordt er iets nieuws gecreëerd. Dit opent de deur naar waar verschillende onderwerpen kunnen worden bestudeerd, zoals psychologie, politiek, menswetenschappen of management.

Cursussen in interdisciplinaire studies laten wetenschappers toe om veel noodzakelijke vaardigheden te verwerven. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden kunnen nuttig zijn in elk gekozen type carrière, zoals een managementcarrière. Bovendien kunnen analytisch redeneren en statistische vaardigheden van onschatbare waarde zijn voor onderzoeksposities.

Een bachelor of Science in interdisciplinaire studies kan worden behaald aan een verscheidenheid van instellingen, zowel in de Verenigde Staten en internationaal. Als gevolg hiervan zullen de kosten van het behalen van deze graad variëren. Onderzoek naar de kosten die gepaard gaan met inschrijving zal een goede zet zijn.

Omdat interdisciplinaire studies twee of meer gebieden van academische disciplines samenvoegen, kunnen arbeidskansen zeer divers zijn; van de bedrijfswereld tot de werkelijke buitenwereld. Veel organisaties hebben politieke wetenschappers nodig om het beleid te analyseren op hun specifieke doelen, of het nu gaat om gezondheidszorg of openbaar beleid. Er zijn ook andere mogelijkheden voor diegenen die als archeoloog in het veld willen zijn, artefacten en andere overblijfselen opgraven en analyseren.

In de wereld van vandaag bieden onderwijsinstellingen veel keuzes en is het kiezen van een BSc in interdisciplinaire studies wat minder stressvol voor potentiële deelnemers aan het programma. De keuze van in het klaslokaal leren of online cursussen biedt het gemak dat studenten nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Keiser University Latin American Campus
San Marcos, Nicaragua

Keizer University's Bachelor of Science graad in interdisciplinaire studies biedt een uitgebreid curriculum dat brede blootstelling aan meerdere disciplines mogelijk maakt. De ... +

Keizer University's Bachelor of Science graad in interdisciplinaire studies biedt een uitgebreid curriculum dat brede blootstelling aan meerdere disciplines mogelijk maakt. Deze major biedt een praktisch alternatief voor baccalaureaatstudenten die op zoek zijn naar een graad en van wie de behoeften niet door individuele majors kunnen worden vervuld. -
BSc
Voltijds
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op