close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Science Programma's in Internationale Logistiek 2020/2021

Na het succesvol afronden van een Bachelor of Science-programma, zijn studenten vaak verhoogd hun kennis op een bepaald gebied om hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt betreden. De meeste programma's te nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag. Na het afronden van deze opleiding, zij dan hebben de mogelijkheid om over te gaan en het invullen van meer geavanceerde programma's. Wat is… Meer informatie

Na het succesvol afronden van een Bachelor of Science-programma, zijn studenten vaak verhoogd hun kennis op een bepaald gebied om hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt betreden. De meeste programma's te nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag. Na het afronden van deze opleiding, zij dan hebben de mogelijkheid om over te gaan en het invullen van meer geavanceerde programma's.

Wat is een Bachelor of Science in International Logistics? Wanneer de studenten na te streven deze mate, leren ze hoe je business principles toepassen om de technische eisen van de bedrijfsvoering hanteren. Inzicht internationale supply chain management is een belangrijke focus van deze graad. Studenten moeten leren om het internationale transport en de opslag van producten en goederen, alsook hoe deze items te schaffen overzien. Cursussen omvat vaak elementaire inkoop, bedrijfsethiek, contracten, de beginselen van het management, de internationale handel regelgeving, retail-activiteiten en kostenanalyse.

Studenten die een diploma te verdienen in de internationale logistiek zie veel voordelen. Ze ontwikkelen vaardigheden in kritisch denken, het oplossen van problemen, communicatie, ethiek en management. Ze zijn ook beter voorbereid zijn om deze vaardigheden van toepassing zijn op zoek naar meer geavanceerde graden in dit gebied om hun verhandelbaarheid te vergroten en het verdienen van de macht.

De kosten van het nastreven dergelijke mate sterk afhankelijk van de universiteit die biedt het programma. Het collegegeld tarieven kunnen sterk variëren van het ene land naar het volgende. Echter, kan de student beurzen proberen te hulp te helpen bij het betalen van de kosten in verband met het verdienen van hun diploma.

Na het behalen van haar Bachelor of Science in International Logistics, kan afgestudeerden zeer veelbelovende perspectieven geconfronteerd. Zij kunnen belonen loopbaan in supply chain management, transport en opslag en distributie op te bouwen. Anderen kunnen logistieke worden. Afgestudeerden kunnen ook zij wensen verdere opleiding en kiezen voor een master of doctoraat ontvangt.

Online opleidingen worden steeds vaker voor dan ooit bij instellingen over de hele wereld. Dit is ideaal voor werkende professionals die wensen om hun carrière verder te ontwikkelen door middel van het voortgezet onderwijs, evenals degenen die internationaal leven. Om te solliciteren naar een online programma, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Breda University of Applied Sciences
Breda , Nederlanden

Ben jij verantwoordelijk voor het meest efficiënt aan een magazijn leveren? Wilt u de keten van grondstoffen tot het eindproduct effectief en efficiënt organiseren? Of wil je ... +

Ben jij verantwoordelijk voor het meest efficiënt aan een magazijn leveren? Wilt u de keten van grondstoffen tot het eindproduct effectief en efficiënt organiseren? Of wil je verantwoordelijk zijn voor de logistieke processen in een havengebied? -
BSc
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op