BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science (BSc's) in International Business in Mexico

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

International business verwijst naar de commerciĆ«le activiteiten die de transacties van diensten of goederen over twee verschillende grenzen te betrekken. Studenten die geĆÆnteresseerd zijn in deze lijn van het werk zijn kunnen ervoor kiezen om lessen gericht op zowel de zakelijke en culturele kwesties.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Bachelor of Science Opleiding in International Business in Mexico

1 Resultaten in International Business, Mexico Filter

A-STATE Queretaro
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

ITEP Academisch * 550 SAT scores (totaal en op lees- en schrijfafdelingen) 5, 6 of 7 in het Engels: Literatuur of Taal & Literatuur IB (International Baccalaureate) Twee j ...

Lees meer