Bachelors of Science in Internationale handel 2020

Een Bachelor of Science is een opleiding die meestal duurt van drie tot vijf jaar en verleent de afgestudeerde een speciaal certificaat met vermelding van zijn of haar geavanceerde kennis op een bepaald vakgebied. Deze programma's worden aangeboden op de lokale en internationale instellingen. Wat is een Bachelor of Science in de internationale handel? Deze graad grotendeels verkent internati… Meer informatie

Een Bachelor of Science is een opleiding die meestal duurt van drie tot vijf jaar en verleent de afgestudeerde een speciaal certificaat met vermelding van zijn of haar geavanceerde kennis op een bepaald vakgebied. Deze programma's worden aangeboden op de lokale en internationale instellingen.

Wat is een Bachelor of Science in de internationale handel? Deze graad grotendeels verkent internationale zakelijke communicatie, mondiale markten en de financiële theorie en past het aan hoe goederen en diensten te verplaatsen wereldwijd. Sommige programma's kunnen de nadruk opties, waaronder het beheer, de handel naleving van de wet en de wereldwijde supply chain management te bieden. Cursussen voor graad zoekers kunnen onder modern management principes, mondiale cultuur, internationale economie, importeren en exporteren, logistiek en wereldwijde financiële methoden.

Studenten krijgen waardevolle vaardigheden, terwijl die zich bezighouden met deze programma's. Zij zijn beter in staat om kritisch te denken en hun technische kennis toe te passen moeilijke zakelijke situaties.Degenen met een Bachelor of Science in de internationale handel kan ook ervaren een betere opwaartse mobiliteit in hun carrière dan leeftijdgenoten met andere graden.

De kosten in verband met het nastreven van deze opleiding onder meer collegegeld, boeken en kosten van levensonderhoud. Deze allen variëren sterk afhankelijk van de universiteit, dat is het aanbieden van het programma, evenals de economische toestand van het land waarin het zich bevindt. Studenten moeten altijd volledig inzicht in hun financiële inzet voor een programma voorafgaand aan de inschrijving.

Personen die een programma in de internationale handel te voltooien zijn vaak bereid zijn om het personeelsbestand in te voeren in een breed scala van posities. Afgestudeerden kunnen belonen van een loopbaan als compliance officers, handel naleving managers of toezichthouders, accountants, consultants, Homeland Security officers, regelgeving specialisten en internationale handel rechtshandhaving te creëren. Anderen kunnen ervoor kiezen om het transport managers, inkoopmanagers en ondernemers.

Online aanbod hebben het gemakkelijker gemaakt dan ooit voor studenten en werkende professionals om hun kennis en vaardigheden te vergroten. Bovendien, meer mensen hebben nu toegang tot waardevolle onderwijs. Om te registreren voor een online graad, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Atilim University
Ankara, Turkije

Zelfs als de internationale handel en internationale logistiek worden gezien als twee aparte disciplines, zijn ze sterk van elkaar afhankelijk

Zelfs als de internationale handel en internationale logistiek worden gezien als twee aparte disciplines, zijn ze sterk van elkaar afhankelijk -
BSc
Voltijd
8 semesters
sep 2020
Campus