13 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2020

Een Bachelor of Science graad, ook wel BSc genoemd, kan studenten in staat stellen hun carrière- en winstpotentieel te verbeteren door hen te voorzien van gespecialiseerde kennis op een bepaald gebied. BSc-graden zijn beschikbaar in verschillende concentraties en duren vaak enkele jaren om te voltooien. Studenten die geïnteresseerd zijn in scheikunde, wetenschap, landbouw en veiligheidsreguler… Meer informatie

Een Bachelor of Science graad, ook wel BSc genoemd, kan studenten in staat stellen hun carrière- en winstpotentieel te verbeteren door hen te voorzien van gespecialiseerde kennis op een bepaald gebied. BSc-graden zijn beschikbaar in verschillende concentraties en duren vaak enkele jaren om te voltooien.

Studenten die geïnteresseerd zijn in scheikunde, wetenschap, landbouw en veiligheidsregulering kunnen geïnteresseerd zijn in de voedingswetenschap. Wat is een BSc in Food Sciences? Deze graad onderzoekt de complexiteit van voedselproductie en onderzoek. Van een voedingswetenschapper kan worden geëist dat hij veiligheidsnormen analyseert en vaststelt om de volksgezondheid en het welzijn te waarborgen. Hij of zij kan ook toezicht houden op de kwaliteitscontrole, helpen bij het ontwikkelen van nieuwe voedselsysteemprocessen of de voedingskenmerken in een bepaald voedingsmiddel analyseren.

Na het bestuderen van voedingswetenschappen zullen studenten waarschijnlijk een verbetering zien in hun kritisch denken, samenwerken en communicatievaardigheden. Bovendien kan hun kennis van complexe chemie- en wetenschapsconcepten leiden tot opwaartse loopbaanmobiliteit en verhoogde salarisvooruitzichten.

Het behalen van een diploma in de voedingswetenschappen duurt gewoonlijk ongeveer vier jaar, afhankelijk van het aantal cursussen dat elk semester wordt gevolgd. Omdat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de school, is het belangrijk om het programma grondig te onderzoeken om een ​​nauwkeurige kostprijs te bepalen.

Er zijn veel manieren om een ​​graad in de voedingswetenschappen te gebruiken om een ​​lonende carrière op te bouwen. Na het behalen van de graad kunnen afgestudeerden kiezen om verschillende veelbelovende tewerkstellingsopties te verkennen op gebieden zoals compliance, voedselproductie en -productie, onderzoek, ontwikkeling en voedingstherapie. Daarnaast kunnen afgestudeerden werk vinden in de agrarische of overheidssector. Functietitels voor deze professionals zijn bijvoorbeeld een laboratoriumtechnicus, een specialist in voedselveiligheid, een manager voor kwaliteitsborging of een productontwikkelaar.

Afhankelijk van de planning van de student, is het mogelijk om een ​​graad in de voedingswetenschappen te behalen in de klas of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ... +

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedzaam voedsel. Het Food Science Bachelor-programma is geaccrediteerd door het Institute of Food Technologists (IFT), VS. Studenten die deelnemen aan dit programma zullen een professionele training volgen in de vijf kerndisciplines van Food Science: Food Chemistry & Analysis, Food Safety & Microbiology, Food Processing & Engineering, Applied Food Science en Success Skills. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ... +

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conservering en verpakking. Je onderzoekt wat er gebeurt om te voldoen aan de consumentenvraag naar voeding, debatteert over voedseladditieven versus natuurlijke voedingsmiddelen, leert over natuurlijke toxische stoffen en onderzoekt nieuwe methoden voor het detecteren van onveilig of ongezond voedsel. -
BSc
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
BSc
Voltijd
3 jaren
Engels
13 sep 2020
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Frankrijk

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels. -
BSc
Voltijd
3 - 5 jaren
Engels
01 jun 2020
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederlanden

Ben jij een innovatieve, enthousiaste en zakelijke persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bachelorstudie met een prakt ... +

Ben jij een innovatieve, enthousiaste en zakelijke persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bachelorstudie met een praktijk? Studeer Levensmiddelentechnologie (BSc) bij Van Hall Larenstein in Nederland. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Sligo, Ierland

De B.Appl.Sc in Food & Business Management is ontworpen om aan deze behoefte door het verstrekken van de industrie met multi-opgeleide afgestudeerden die hen kan helpen bi ... +

De B.Appl.Sc in Food & Business Management is ontworpen om aan deze behoefte door het verstrekken van de industrie met multi-opgeleide afgestudeerden die hen kan helpen bij het succesvol concurreren in een steeds meer concurrerende en mondiale markt te vervullen. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 
Guangdong Technion Israel Institute Of Technology
Shantou, China

De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetensc ... +

De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
Cardiff Metropolitan University
Cardiff, Verenigd Koninkrijk

Onze cursus in Food Science and Technology is professioneel geaccrediteerd door het Institute of Food Science and Technology en heeft tot doel u een breed begrip van de modern ... +

Onze cursus in Food Science and Technology is professioneel geaccrediteerd door het Institute of Food Science and Technology en heeft tot doel u een breed begrip van de moderne voedingsmiddelenindustrie te bieden. -
BSc
Voltijd
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 
Sharda University
Greater Noida, India

De cursus is ontworpen om een ​​grondige kennis en begrip van het onderwerp met de flexibiliteit en keuzes ...

De cursus is ontworpen om een ​​grondige kennis en begrip van het onderwerp met de flexibiliteit en keuzes ... -
BSc
Voltijd
2 semesters
Engels
jul 2020
Campus
 
Szent István University, Faculty of Food Science
Budapest, Hongarije

Het programma is bedoeld om de voedingsindustrie ingenieurs op te leiden

Het programma is bedoeld om de voedingsindustrie ingenieurs op te leiden -
BSc
Voltijd
7 semesters
Engels
Campus
 
Mahidol University International College
Bangkok, Thailand

Food Science and Technology omvat het aanbrengen van verschillende wetenschappelijke disciplines voedingsindustrie, de massaproductie van voedsel producten van ruwe dierlijke ... +

Food Science and Technology omvat het aanbrengen van verschillende wetenschappelijke disciplines voedingsindustrie, de massaproductie van voedsel producten van ruwe dierlijke en plantaardige materialen -
BSc
Voltijd
4 jaren
jun 2020
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai, China +1 Meer

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hyg ... +

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hygiëne, voedselkwaliteit -
BSc
Voltijd
4 jaren
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op