$close

Filters

Resultaten weergeven

23 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2022

Een Bachelor of Science graad, ook wel BSc genoemd, kan studenten in staat stellen hun carrière- en winstpotentieel te verbeteren door hen te voorzien van gespecialiseerde kennis op een bepaald gebied. BSc-graden zijn beschikbaar in verschillende concentraties en duren vaak enkele jaren om te voltooien. Studenten die geïnteresseerd zijn in scheikunde, wetenschap, landbouw en veiligheidsreguler… Meer informatie

Een Bachelor of Science graad, ook wel BSc genoemd, kan studenten in staat stellen hun carrière- en winstpotentieel te verbeteren door hen te voorzien van gespecialiseerde kennis op een bepaald gebied. BSc-graden zijn beschikbaar in verschillende concentraties en duren vaak enkele jaren om te voltooien.

Studenten die geïnteresseerd zijn in scheikunde, wetenschap, landbouw en veiligheidsregulering kunnen geïnteresseerd zijn in de voedingswetenschap. Wat is een BSc in Food Sciences? Deze graad onderzoekt de complexiteit van voedselproductie en onderzoek. Van een voedingswetenschapper kan worden geëist dat hij veiligheidsnormen analyseert en vaststelt om de volksgezondheid en het welzijn te waarborgen. Hij of zij kan ook toezicht houden op de kwaliteitscontrole, helpen bij het ontwikkelen van nieuwe voedselsysteemprocessen of de voedingskenmerken in een bepaald voedingsmiddel analyseren.

Na het bestuderen van voedingswetenschappen zullen studenten waarschijnlijk een verbetering zien in hun kritisch denken, samenwerken en communicatievaardigheden. Bovendien kan hun kennis van complexe chemie- en wetenschapsconcepten leiden tot opwaartse loopbaanmobiliteit en verhoogde salarisvooruitzichten.

Het behalen van een diploma in de voedingswetenschappen duurt gewoonlijk ongeveer vier jaar, afhankelijk van het aantal cursussen dat elk semester wordt gevolgd. Omdat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de school, is het belangrijk om het programma grondig te onderzoeken om een ​​nauwkeurige kostprijs te bepalen.

Er zijn veel manieren om een ​​graad in de voedingswetenschappen te gebruiken om een ​​lonende carrière op te bouwen. Na het behalen van de graad kunnen afgestudeerden kiezen om verschillende veelbelovende tewerkstellingsopties te verkennen op gebieden zoals compliance, voedselproductie en -productie, onderzoek, ontwikkeling en voedingstherapie. Daarnaast kunnen afgestudeerden werk vinden in de agrarische of overheidssector. Functietitels voor deze professionals zijn bijvoorbeeld een laboratoriumtechnicus, een specialist in voedselveiligheid, een manager voor kwaliteitsborging of een productontwikkelaar.

Afhankelijk van de planning van de student, is het mogelijk om een ​​graad in de voedingswetenschappen te behalen in de klas of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Frankrijk

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels. -
BSc
Voltijds
3 - 5 jaren
Engels
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Voedsel

BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
Technion International
Shantou, China

Het programma voor biotechnologie en voedseltechnologie (BFE) is een van de weinige ter wereld die een uniek technisch-technologisch onderzoek en velden in de levenswetenschap ... +

Het programma voor biotechnologie en voedseltechnologie (BFE) is een van de weinige ter wereld die een uniek technisch-technologisch onderzoek en velden in de levenswetenschappen combineert. Het BFE-programma leidt ingenieurs op op twee gebieden: biotechnologie en voedsel. Het programma biedt een unieke combinatie tussen techniek, technologie en natuur- en levenswetenschappen, in het bijzonder biotechnologie. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Verenigde Staten

Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, ... +

Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en voorlichting. Onze nationaal erkende niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's bereiden studenten voor op spannende en bevredigende carrières in de industrie, de overheid en de academische wereld. We nodigen je uit om onze site te verkennen en meer te weten te komen over het programma voor voedingswetenschap aan de Universiteit van Tennessee. Voedingswetenschap is een boeiend multidisciplinair vakgebied met als doel de kwaliteit, veiligheid en voeding van de wereldvoedselvoorziening te verbeteren. We zijn meer dan voedsel; we bestuderen het hele proces, van ontwerp tot vertering en alles daartussenin. Hier op de UT leer je hoe eten bij de plaatselijke supermarkt terechtkomt. Ons programma is meer dan leren door middel van een hoorcollege. Je brengt uren door in laboratoria om de kwaliteiten en samenstelling van voedsel te leren. Als je geïnteresseerd bent in chemische reacties, als je wilt weten hoe je voedsel terugroept, of als je gezondheidszorg wilt bieden aan een patiënt, dan verlaat je de UT voorbereid om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Graadopties Studenten met als hoofdvak voedingswetenschap besteden de eerste twee jaar aan het ontwikkelen van wetenschappelijke en algemene achtergrondkennis die nodig is voor cursussen in de bovenbouw. Vereiste wetenschappelijke cursussen omvatten biologie, scheikunde, wiskunde, microbiologie, voeding en natuurkunde. De algemene achtergrond wordt geboden door cursussen die nodig zijn voor VolCore en een inleidende cursus voedingswetenschappen. Op het niveau van de bovenbouw volgen studenten vakken in biochemie, voedselanalyse, voedselchemie, voedseltechnologie en voedselmicrobiologie. Ons flexibele curriculum biedt u de mogelijkheid om uw academische studies te concentreren in een van de vier concentraties die uw professionele doelen ondersteunen. Voedingswetenschappelijke concentraties Wetenschapsconcentratie Deze concentratie bereidt je voor op een carrière in de voedingsindustrie op lokaal, regionaal, nationaal of mondiaal niveau. Andere cursusopties zijn onder meer voedselverpakking, productieactiviteiten, voedselchemie, voedselmicrobiologie, regelgeving en sensorische wetenschap. Het Institute of Food Technologists (IFT) keurt deze concentratie en de bijbehorende cursussen goed. Pre-professionele concentratie Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de gezondheidszorg, zoals tandheelkunde, geneeskunde, farmacie of veterinaire zorg, moeten deze concentratie aangeven. Je volgt de vereiste cursussen voor toelating tot een professionele school, naast de basiscursusvereisten voor een Bachelor of Science-graad in Food Science. Pre-Professionele Concentratie 3 + 1 Net als onze Pre-Professional-concentratie, is Pre-Professional 3+1 gericht op studenten die zijn toegelaten tot het University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) in Memphis of het University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) voorafgaand aan de voltooiing van een bachelordiploma. Na succesvolle afronding van je eerste jaar aan UTHSC of UTCVM ontvang je een tegoed voor de laatste 30 uur niet-gegradueerde cursussen. Vijfjarige BS/MS Tennessee biedt een versneld vijfjarig gecombineerd bachelor-/masterprogramma waarmee je 9 uur afstudeerkrediet kunt tellen voor zowel je bachelor- als masterdiploma in voedingswetenschappen. -
BSc
Voltijds
8 semesters
Engels
jan 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Verenigde Staten

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestudere ... +

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestuderen. Levensmiddelentechnologie is de toepassing van voedingswetenschap op de selectie, conservering, verpakking, verwerking, distributie en gebruik van veilig, voedzaam en gezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
jan 2022
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijds
2 - 4 jaren
Engels
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederlanden

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een prakt ... +

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een praktische insteek? Studeer Levensmiddelentechnologie (BSc) bij Van Hall Larenstein in Nederland. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2022
01 aug 2022
Campus
 
University of Chemistry and Technology, Prague
Praag, Tsjechië

Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalys ... +

Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalyse, voeding en voedseltechnologieën aan de andere kant door keuzevakken goed te selecteren. Je kunt kiezen uit twee specialisaties die deze faculteit aanbiedt. Specialisatie - Biochemie en Biotechnologie Door te kiezen voor Biochemie en Biotechnologie, hebben studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op biochemie en verschillende soorten biotechnologieën. De specialisatie biedt dus zowel algemene biochemische kennis als vaardigheden op verschillende biotechnologische gebieden, zoals het produceren van pure chemicaliën, biologisch actieve moleculen en biobrandstoffen. Deze specialisatie biedt ook vaardigheden voor technologieën die milieuproblemen oplossen. Specialisatie - Levensmiddelenchemie en -technologie Met een specialisatie in Food Chemistry and Technology richten studenten zich op zowel voedselchemie als verschillende voedseltechnologieën. Deze specialisatie biedt een unieke combinatie van chemische, analytische en technologische aspecten, waardoor studenten een overzicht krijgen van het veld van moderne en traditionele voedselproductie, evenals het vermogen om de impact van gebruikte verwerkingsprocessen op de nutritionele eigenschappen van voedselproducten te beoordelen . -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2022
28 feb 2022
Campus
 
University of Alberta
Edmonton, Canada

Waarom Food Business Management studeren? Dit programma onderzoekt de wetenschappelijke en economische relaties die van invloed zijn in de voedingsindustrie. Cursussen variëre ... +

Waarom Food Business Management studeren? Dit programma onderzoekt de wetenschappelijke en economische relaties die van invloed zijn in de voedingsindustrie. Cursussen variëren van voedingschemie en microbiologie tot cursussen landbouweconomie en management, waardoor je de zakelijke vaardigheden en het wetenschappelijk inzicht krijgt die nodig zijn voor een carrière in de voedings- en kruidenierswarensector. Waarom landbouw- en levensmiddelenbedrijfsmanagement studeren aan de University of Alberta ? Met onze BSc in Agricultural / Food Business Management-graad kun je tegelijkertijd voedingswetenschappen en bedrijfskunde studeren, waardoor je een verscheidenheid aan carrières in de agrofoodsector kunt aangaan. Dit programma wordt gezamenlijk aangeboden door de Faculty of Agricultural, Life & Environmental Sciences en de Alberta School of Business. Je kunt als onderdeel van deze opleiding deelnemen aan het Alberta School of Business Co-op Program. -
BSc
Voltijds
Engels
sep 2022
01 mrt 2022
Campus
 
University of Surrey
Guildford, Verenigd Koninkrijk

Onze BSc (Hons) Food Science and Nutrition zal je inzicht geven in de grondstoffen die voedsel zullen worden, hoe ze op elkaar inwerken en hoe voedingswetenschap dramatische g ... +

Onze BSc (Hons) Food Science and Nutrition zal je inzicht geven in de grondstoffen die voedsel zullen worden, hoe ze op elkaar inwerken en hoe voedingswetenschap dramatische gevolgen kan hebben voor de menselijke gezondheid en ziekte. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ... +

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conservering en verpakking. Je onderzoekt wat er gebeurt om te voldoen aan de consumentenvraag naar voeding, debatteert over voedseladditieven versus natuurlijke voedingsmiddelen, leert over natuurlijke toxische stoffen en onderzoekt nieuwe methoden voor het detecteren van onveilig of ongezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ... +

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedzaam voedsel. Het Food Science Bachelor-programma is geaccrediteerd door het Institute of Food Technologists (IFT), VS. Studenten die deelnemen aan dit programma zullen een professionele training volgen in de vijf kerndisciplines van Food Science: Food Chemistry & Analysis, Food Safety & Microbiology, Food Processing & Engineering, Applied Food Science en Success Skills. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
Antrim, Verenigd Koninkrijk

De Honours Degree in Food Technology, gevalideerd door Ulster University, is ontworpen om afgestudeerden uit te rusten met de kennis en vaardigheden om deel te nemen aan een c ... +

De Honours Degree in Food Technology, gevalideerd door Ulster University, is ontworpen om afgestudeerden uit te rusten met de kennis en vaardigheden om deel te nemen aan een concurrerende wereldwijde voedselverwerkende industrie. -
BSc
Engels
Campus
 
Cincinnati State
Cincinnati, Verenigde Staten

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technolo ... +

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technologen op instapniveau of om aanverwante beroepsgebieden te betreden, waaronder productonderzoek en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole en voedselveiligheid, naleving van regelgeving, toezicht op voedselproductie , en de verkoop van speciale ingrediënten. Tijdens de eerste twee jaar van de bacheloropleiding richten studenten zich op de grondbeginselen van de culinaire kunsten. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden in de ultramoderne culinaire en baklaboratoria van het Midwest Culinary Institute, onder toezicht van docenten met professionele expertise. In het derde en vierde jaar breiden studenten hun culinaire en voedingswetenschappelijke vaardigheden uit. Cursussen op het hoogste niveau omvatten functionaliteit van voedselingrediënten, ontwerp en ontwikkeling van voedselproducten, sensorische evaluatie en testen, voedselmicrobiologie en andere voorbereiding op professionele carrières. Studenten nemen elk jaar van de bacheloropleiding deel aan ervaringsleren door middel van coöperatief onderwijs. Studenten die krediet willen overdragen aan de staat Cincinnati State voor culinaire cursussen die aan een andere instelling zijn voltooid, moeten een ontmoeting hebben met de programmavoorzitter. Cursusoverdrachtskrediet kan beperkt zijn, op basis van programma-accreditatie en studentensucces in de vorige culinaire cursussen. -
BSc
Engels
 
University College Birmingham
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Heb jij een passie voor bakken? Droom je ervan om chocolatier of banketbakker te worden of zelfs je eigen bakbedrijf te beginnen?

Heb jij een passie voor bakken? Droom je ervan om chocolatier of banketbakker te worden of zelfs je eigen bakbedrijf te beginnen? -
BSc
Engels
Campus