28 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2023
28 Resultaten in Levensmiddelentechnologie
Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestudere ... +
Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalys ... +
Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000
De bacheloropleiding Voedselveiligheid en -kwaliteit is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de pra ... +
Word lid van de leider in wetenschap, technologie en management. Studenten met een hoofdvak binnen het Department of Food Science and Nutrition worden voorbereid op een breed ... +
Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +
Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.
Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een prakt ... +
Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, ... +
Through this programme, you will gain a thorough academic grounding in the social, economic, ethical, scientific and technological principles underlying the production of and ... +
Mensen dagelijks voorzien van kwalitatief, veilig en gezond voedsel is een van de belangrijkste wereldwijde uitdagingen waarmee voedingswetenschappers en -technologen vandaag ... +