$close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Bachelor of Science Programma's in Levensmiddelentechnologie in Canada 2022

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn. Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de opricht… Meer informatie

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel wetenschap studeren kunnen kiezen om te werken als voedsel productontwikkelaars, kwaliteitscontrole specialisten of als vertegenwoordigers voor de voedingsindustrie en de technologiebedrijven.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Deeltijd Bachelor of Science (BSc) in Levensmiddelentechnologie in Canada

Lees Minder
Lees meer over studeren in Canada
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ... +

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conservering en verpakking. Je onderzoekt wat er gebeurt om te voldoen aan de consumentenvraag naar voeding, debatteert over voedseladditieven versus natuurlijke voedingsmiddelen, leert over natuurlijke toxische stoffen en onderzoekt nieuwe methoden voor het detecteren van onveilig of ongezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online