$close

Filters

Resultaten weergeven

BSc Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in het Midden-Oosten 2022

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.   Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde… Meer informatie

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel wetenschap studeren kunnen kiezen om te werken als voedsel productontwikkelaars, kwaliteitscontrole specialisten of als vertegenwoordigers voor de voedingsindustrie en de technologiebedrijven.

Het Midden-Oosten is de bakermat van een aantal huidige grote religies en invloedrijke rijken van millennia verleden. Geleerden en afgestudeerden krijgen het voordeel van zich onder te dompelen in deze culturen en het verkrijgen van een dieper begrip van één van 's werelds meest levendige gebieden.

Bachelor of Science Programma in Levensmiddelentechnologie in het Midden-Oosten

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Voedsel

BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ... +

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedzaam voedsel. Het Food Science Bachelor-programma is geaccrediteerd door het Institute of Food Technologists (IFT), VS. Studenten die deelnemen aan dit programma zullen een professionele training volgen in de vijf kerndisciplines van Food Science: Food Chemistry & Analysis, Food Safety & Microbiology, Food Processing & Engineering, Applied Food Science en Success Skills. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus