$close

Filters

Resultaten weergeven

BSc's in Levensmiddelentechnologie in Noord-Amerika 2022

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.  Food Science programma's bieden een indersciplinary benadering van… Meer informatie

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

Food Science programma's bieden een indersciplinary benadering van de studie van voedsel en is gericht op het continu verbeteren van de kwaliteit van de voedselvoorziening. Voedsel wetenschap en technologie die onder andere: dierlijke levensmiddelen, plantaardige voedingsmiddelen, voedselverwerking en kwaliteitsmanagement, voedsel analyse, de verpakking van voedsel, voedsel productontwikkeling.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Bachelor of Science Opleiding in Levensmiddelentechnologie in Noord-Amerika

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Verenigde Staten

Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, ... +

Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en voorlichting. Onze nationaal erkende niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's bereiden studenten voor op spannende en bevredigende carrières in de industrie, de overheid en de academische wereld. We nodigen je uit om onze site te verkennen en meer te weten te komen over het programma voor voedingswetenschap aan de Universiteit van Tennessee. Voedingswetenschap is een boeiend multidisciplinair vakgebied met als doel de kwaliteit, veiligheid en voeding van de wereldvoedselvoorziening te verbeteren. We zijn meer dan voedsel; we bestuderen het hele proces, van ontwerp tot vertering en alles daartussenin. Hier op de UT leer je hoe eten bij de plaatselijke supermarkt terechtkomt. Ons programma is meer dan leren door middel van een hoorcollege. Je brengt uren door in laboratoria om de kwaliteiten en samenstelling van voedsel te leren. Als je geïnteresseerd bent in chemische reacties, als je wilt weten hoe je voedsel terugroept, of als je gezondheidszorg wilt bieden aan een patiënt, dan verlaat je de UT voorbereid om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Graadopties Studenten met als hoofdvak voedingswetenschap besteden de eerste twee jaar aan het ontwikkelen van wetenschappelijke en algemene achtergrondkennis die nodig is voor cursussen in de bovenbouw. Vereiste wetenschappelijke cursussen omvatten biologie, scheikunde, wiskunde, microbiologie, voeding en natuurkunde. De algemene achtergrond wordt geboden door cursussen die nodig zijn voor VolCore en een inleidende cursus voedingswetenschappen. Op het niveau van de bovenbouw volgen studenten vakken in biochemie, voedselanalyse, voedselchemie, voedseltechnologie en voedselmicrobiologie. Ons flexibele curriculum biedt u de mogelijkheid om uw academische studies te concentreren in een van de vier concentraties die uw professionele doelen ondersteunen. Voedingswetenschappelijke concentraties Wetenschapsconcentratie Deze concentratie bereidt je voor op een carrière in de voedingsindustrie op lokaal, regionaal, nationaal of mondiaal niveau. Andere cursusopties zijn onder meer voedselverpakking, productieactiviteiten, voedselchemie, voedselmicrobiologie, regelgeving en sensorische wetenschap. Het Institute of Food Technologists (IFT) keurt deze concentratie en de bijbehorende cursussen goed. Pre-professionele concentratie Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de gezondheidszorg, zoals tandheelkunde, geneeskunde, farmacie of veterinaire zorg, moeten deze concentratie aangeven. Je volgt de vereiste cursussen voor toelating tot een professionele school, naast de basiscursusvereisten voor een Bachelor of Science-graad in Food Science. Pre-Professionele Concentratie 3 + 1 Net als onze Pre-Professional-concentratie, is Pre-Professional 3+1 gericht op studenten die zijn toegelaten tot het University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) in Memphis of het University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) voorafgaand aan de voltooiing van een bachelordiploma. Na succesvolle afronding van je eerste jaar aan UTHSC of UTCVM ontvang je een tegoed voor de laatste 30 uur niet-gegradueerde cursussen. Vijfjarige BS/MS Tennessee biedt een versneld vijfjarig gecombineerd bachelor-/masterprogramma waarmee je 9 uur afstudeerkrediet kunt tellen voor zowel je bachelor- als masterdiploma in voedingswetenschappen. -
BSc
Voltijds
8 semesters
Engels
jan 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Verenigde Staten

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestudere ... +

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestuderen. Levensmiddelentechnologie is de toepassing van voedingswetenschap op de selectie, conservering, verpakking, verwerking, distributie en gebruik van veilig, voedzaam en gezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
jan 2022
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
University of Alberta
Edmonton, Canada

Waarom Food Business Management studeren? Dit programma onderzoekt de wetenschappelijke en economische relaties die van invloed zijn in de voedingsindustrie. Cursussen variëre ... +

Waarom Food Business Management studeren? Dit programma onderzoekt de wetenschappelijke en economische relaties die van invloed zijn in de voedingsindustrie. Cursussen variëren van voedingschemie en microbiologie tot cursussen landbouweconomie en management, waardoor je de zakelijke vaardigheden en het wetenschappelijk inzicht krijgt die nodig zijn voor een carrière in de voedings- en kruidenierswarensector. Waarom landbouw- en levensmiddelenbedrijfsmanagement studeren aan de University of Alberta ? Met onze BSc in Agricultural / Food Business Management-graad kun je tegelijkertijd voedingswetenschappen en bedrijfskunde studeren, waardoor je een verscheidenheid aan carrières in de agrofoodsector kunt aangaan. Dit programma wordt gezamenlijk aangeboden door de Faculty of Agricultural, Life & Environmental Sciences en de Alberta School of Business. Je kunt als onderdeel van deze opleiding deelnemen aan het Alberta School of Business Co-op Program. -
BSc
Voltijds
Engels
sep 2022
01 mrt 2022
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ... +

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conservering en verpakking. Je onderzoekt wat er gebeurt om te voldoen aan de consumentenvraag naar voeding, debatteert over voedseladditieven versus natuurlijke voedingsmiddelen, leert over natuurlijke toxische stoffen en onderzoekt nieuwe methoden voor het detecteren van onveilig of ongezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online
 
Cincinnati State
Cincinnati, Verenigde Staten

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technolo ... +

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technologen op instapniveau of om aanverwante beroepsgebieden te betreden, waaronder productonderzoek en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole en voedselveiligheid, naleving van regelgeving, toezicht op voedselproductie , en de verkoop van speciale ingrediënten. Tijdens de eerste twee jaar van de bacheloropleiding richten studenten zich op de grondbeginselen van de culinaire kunsten. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden in de ultramoderne culinaire en baklaboratoria van het Midwest Culinary Institute, onder toezicht van docenten met professionele expertise. In het derde en vierde jaar breiden studenten hun culinaire en voedingswetenschappelijke vaardigheden uit. Cursussen op het hoogste niveau omvatten functionaliteit van voedselingrediënten, ontwerp en ontwikkeling van voedselproducten, sensorische evaluatie en testen, voedselmicrobiologie en andere voorbereiding op professionele carrières. Studenten nemen elk jaar van de bacheloropleiding deel aan ervaringsleren door middel van coöperatief onderwijs. Studenten die krediet willen overdragen aan de staat Cincinnati State voor culinaire cursussen die aan een andere instelling zijn voltooid, moeten een ontmoeting hebben met de programmavoorzitter. Cursusoverdrachtskrediet kan beperkt zijn, op basis van programma-accreditatie en studentensucces in de vorige culinaire cursussen. -
BSc
Engels
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, Verenigde Staten

Voedingswetenschap is een multidisciplinair programmaveld dat chemie, microbiologie, engineering en voeding toepast om nieuwe voedselproducten en -processen te ontwikkelen om ... +

Voedingswetenschap is een multidisciplinair programmaveld dat chemie, microbiologie, engineering en voeding toepast om nieuwe voedselproducten en -processen te ontwikkelen om de veiligheid en kwaliteit van voedsel te verbeteren. De graad in voedingswetenschappen is internationaal erkend en is goedgekeurd door het Institute of Food Technologists. Veel studenten lopen stage bij voedingsbedrijven en aanverwante industrieën. Studenten kunnen studiepunten ontvangen voor stages en tegelijkertijd waardevolle professionele ervaring opdoen. Het Department of Food Science and Human Nutrition heeft ook veel beurzen beschikbaar. -
BSc
Engels
 
Salem College
Winston-Salem, Verenigde Staten

Salem biedt een bachelor of science in biochemie aan. Door biochemie te studeren, leer je de basischemie, biologie, natuurkunde en wiskunde die je zullen helpen problemen op h ... +

Salem biedt een bachelor of science in biochemie aan. Door biochemie te studeren, leer je de basischemie, biologie, natuurkunde en wiskunde die je zullen helpen problemen op het gebied van gezondheid, milieu, forensisch onderzoek en voedselveiligheid op moleculair niveau te begrijpen en op te lossen. -
BSc
Engels
Campus
 
University of Alberta
Edmonton, Canada

Waarom voedingswetenschappen studeren? (eerbetoon) Het Food Science Honours-programma is een gespecialiseerd, op onderzoek gebaseerd programma dat onderwerpen als voedselmicro ... +

Waarom voedingswetenschappen studeren? (eerbetoon) Het Food Science Honours-programma is een gespecialiseerd, op onderzoek gebaseerd programma dat onderwerpen als voedselmicrobiologie, klinische voeding en door voedsel overgedragen pathogenen onderzoekt. Dit programma bereidt je voor op studies op graduate niveau, of op een carrière in de voedingsindustrie, wetenschappelijk onderzoek, toegepast onderzoek en productontwikkeling in de private en publieke sector. Waarom het BSc Honours programma volgen? Het BSc Honours-programma aan de Faculteit Landbouw-, Levens- en Milieuwetenschappen is een meer gespecialiseerde en onderzoeksintensieve opleiding en is een goede keuze om je voor te bereiden op een studie op graduate niveau in Nutrition of Food Science. Het vereist een hogere standaard van academische prestaties voor zowel toelating als doorlopende prestaties. -
BSc
Voltijds
Engels
sep 2022
01 mrt 2022
Campus