BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies (BSc) in Luchtverkeersleiding 2020

Een bachelor of science is een vierjarige opleiding die meestal gericht is op technische of wetenschappelijke majors. Cursussen voor een BSc zijn vaak gericht op specifieke onderwerpen of een specifiek vakgebied, in tegenstelling tot een bachelor of arts met een breder spectrum van het cursus-type.

Wat is een BSc in Luchtverkeersleiding? De BSc-graad geeft studenten een kans om te leren over de activiteiten van de Federal Aviation Administration (FAA). Met deze graad kunnen studenten doorstromen naar de FAA Academy, waar ze extra training krijgen met professionele luchtverkeersleiders. Programma's bieden een reeks leermogelijkheden, waaronder simulaties van luchtverkeerscontrole, cursussen in de klas en computergericht leren. Sommige programma's bieden zelfs afstudeerstudenten coöperaties en stages bij luchtvaartmaatschappijen en andere luchtvervoersbedrijven.

De cursusbelasting voor deze graad kan helpen om communicatievaardigheden te ontwikkelen, studenten leren werken onder druk, managementvaardigheden en vele andere nuttige, praktische vaardigheden. Deze kenmerken helpen om een ​​goed afgeronde, zelfverzekerde en professionele luchtverkeersleider te maken.

Het collegegeld voor een BSc in Air Traffic Control varieert afhankelijk van de universiteit. Studenten kunnen alle informatie vinden die ze online nodig hebben. Met het juiste onderzoek kunnen studenten een hoger onderwijsprogramma kiezen dat bij hun behoeften past.

Degenen die besluiten een diploma in de luchtverkeersleiding te behalen, komen vaak in aanmerking voor verschillende banen met een hoog salaris. De meest voorkomende carrière keuze onder afgestudeerden luchtverkeersleider. Sommige afgestudeerden van opleidingen volgen ook een loopbaan als systeemintegratie en testingenieurs en klasleraren. Er is een toenemend aantal functies beschikbaar voor deze hoogbetaalde loopbaan.

Het krijgen van een BSc in Air Traffic Control is mogelijk voor toekomstige studenten over de hele wereld. Deze graad wordt aangeboden in een groot aantal instellingen voor hoger onderwijs in verschillende landen, maar ook online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Luchtverkeersleiding Filter

Bs in beheer van het luchtverkeer

Embry Riddle Aeronautical University
BSc
<
Voltijds
<
8 semesters
Engels
Campus

Het programma Air Traffic Management (ATM) is een opleiding bedoeld voor studenten wiens doel het is om de werkgelegenheid in de luchtverkeersleiding of een gerelateerd veld t ...

Lees meer

Bachelor of science in de luchtverkeersleiding

St. Theresa International College
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het begeleiden van vliegtuigen tijdens het opstijgen en de landing, het adviseren van de piloten door middel van veilige doorgangen, de bescherming van het leven van de passag ...

Lees meer