BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Deeltijd BSc Programma's in Managementstudies 2019

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

Management programma's te bereiden studenten voor entry-level posities door het onderwijs van verschillende management principes. Deze bevatten vaak problemen op te lossen, gedrag in organisaties, en besluitvorming. Management cursussen kan zich ook richten op het onderwijzen van de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​manager te worden.

Deeltijd BSc Opleiding in Managementstudies

18 Resultaten in Managementstudies Filter

Bachelor of Science in Management

University of Ecology and Management
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Oktober 2019 Polen Warschau +1 more

Op dit vakgebied bijzondere aandacht wordt besteed aan de financiële en personele middelen en ook om de interne communicatie en de impact op de organisatorische omgeving, concurrentie en de markt.

Bachelor of science (Hons) veiligheid, gezondheid en milieu

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Deeltijd 24 maanden Augustus 2019 Singapore

Het doel van de cursus is om een ​​opleiding die studenten uitrust met een reeks van competenties die een carrière als gezondheid en veiligheid Practitioners ondersteunen in zowel de private als de publieke sector te bieden. Verwacht wordt dat een dergelijke beoefenaar de mogelijkheid om een ​​bijdrage aan hun organisatie, gemeenschap, beroep en de samenleving te maken zal hebben ...

Bachelor of Science in Business Administration met programma- en projectmanagement (bsc)

International University of the Caribbean
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaren September 2019 Jamaica Kingston +1 more

De Bachelors Degree in Business Administration (met specialisatie in Programma en Project Management) is een terminal of overdraagbaar vier jaar programma bestaande uit 120 studiepunten. Het programma is ontworpen om aspecten van de productie-eisen van de maatschappij gewerkt. Bijgevolg zullen de deelnemers technische specialisatie in gebieden te ontwikkelen met het oog op maximale draagbaarheid of betaald werk als productieve individuen zorgen ...

BA (Hons) in duurzaam evenementenbeheer - UG-MAO-SEM

University of Stirling
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

De opleiding Sustainable Events Management overschrijdt de grenzen tussen marketing, human resources, financiën, planning en andere zakelijke vaardigheden om multidisciplinaire, creatieve teamleiders te ontwikkelen die in staat zijn om het grootste evenement tot in het kleinste detail te organiseren.

BSc (Hons) in Management

University of Stirling
Campus Voltijd Deeltijd 36 - 48 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

Teaching Studeren Management aan de University of Stirling geeft u uitgebreid inzicht in de interne werking van bedrijven en andere organisaties. Onze deskundige docenten maken gebruik van hun inzichten in onderzoek en industrie om ervoor te zorgen dat u gewapend bent met een breed begrip van complexe concurrerende omgevingen - en uitgerust om uw stempel op te drukken. Je wordt onderwezen door een combinatie van lezingen, seminars, tutorials, computer-gebaseerde workshops, case studies en occasionele industriële bezoeken. Beoordeling Je wordt beoordeeld door cursussen en examens. Studeren in het buitenland Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze goede contacten met verschillende internationale universiteiten. Lees meer over studeren in het buitenland. Neem contact op met Dr Gerry Edgar, Course Director 44 1786 467371 gerry.edgar@stir.ac.uk

BSc (Hons) in gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Vul uw gezondheids- en veiligheidskwalificaties aan met deze eenjarige, deeltijdse opleiding. Geaccrediteerd door IOSH en onderwezen door experts in de industrie, kan de Health, Safety and Environmental Management graad je cv verbeteren in een korte periode van tijd.

BSc in gezondheids- en veiligheidsmanagement

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is de officiële opleiding voor gezondheids- en veiligheidsmanagement. Afgestudeerden kunnen kiezen uit een aantal van de verantwoordelijke functies, waaronder de Arbo-manager voor een bouwveiligheids- of bouwproject.

Bachelor of Science in Business Administration (specialisatie in Retail Management)

Salem University
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Salem Carmel +4 more

Dit programma bereidt studenten voor op loopbaanpaden en taken als Retail Business Analyst; Operations Supervisor of Manager; inkoop; Agent / koper; Klantenservice manager; Voedsel; Service Manager; Store Manager, District of; Regiomanager; Algemeen directeur; Bedrijfseigenaar.

Bachelor of Science in Business Administration (specialisatie in Bachelor in Management in de gezondheidszorg)

Salem University
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Salem Carmel +4 more

De Health Care Management-concentratie bestaat uit vijf cursussen van het hoogste niveau die u inzicht bieden in onderwerpen zoals wetten, voorschriften en overheidstoezicht in de gezondheidszorg; budgettering en investeringen voor zorginstellingen; winstbejag, non-profit en door de overheid gesponsorde bezorgingssystemen; vergelijkingen van bezorgingssystemen in andere landen.

Bachelor of Science in Business Administration (specialisatie in toegepaste management)

Salem University
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Salem Carmel +4 more

Het programma Applied Management bouwt voort op je associatieve opleiding om je voor te bereiden om te communiceren, kritisch te denken en problemen professioneel op te lossen; de beginselen van boekhouding en financiën begrijpen en deze toepassen op bedrijfsactiviteiten; bewust zijn van marketingprincipes, inclusief onderzoeksprocessen en marketing in verschillende culturen. Maak ondernemingsplannen voor een klein bedrijf; strategieën toepassen om mensen en processen op de juiste manier te beheren in bedrijfsomgevingen.

BSc (Hons) in commercieel management (kwantiteitscontrole)

London South Bank University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Quantity Surveying-opleiding, professioneel erkend door het Chartered Institute of Building (CIOB), waarmee de eerste stap is gezet naar een volledig gekwalificeerde Quantity Surveyor. De cursus wordt gegeven op een fulltime, sandwich en part-time basis.

Bachelor in het management

Transport and Telecommunication Institute
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaren Open Inschrijving Letland Riga Daugavpils +2 more

Opleiding: Bachelor in de Sociale Wetenschappen in Management

Bsc in organisatiemanagement

Mercy College
Online Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten USA Online New York City +2 more

Stel je voor het behalen van je bachelor in slechts 12 maanden. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, je kunt. Deze versnelde programma leidt tot een BS in Organizational management, het verstrekken van vaardigheden voor leidinggevende posities in diverse industrieën.

BSc (Hons) Management

Kent Business School, University of Kent
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

De Management BSc wordt gegeven in Kent Business School (KBS). Het programma is gericht op het ontwikkelen van een nieuw soort zakelijke professional voor de 21ste eeuw, levend voor hun sociale verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap, voor de behoeften van hun investeerders, aandeelhouders en werkgevers.

Bachelor of Science in Emergency Services Administration

Adelphi University
Campus Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Garden City

De Adelphi University online Bachelor of Science in Emergency Services Administration (BS in ESA) zet je op het spoor voor leiderschapsrollen in een dynamisch, uitdagend en lonend beroep.