BACHELORSTUDIES.CO.NL

Vergelijk Deeltijd Bachelor of Science Opleidingen in Managementstudies in UK 2019

Een Bachelor of Science (BSc) is een postsecondary diploma die wordt aangeboden in een verscheidenheid van onderwerpen. Programma's zijn beschikbaar op universiteiten en hogescholen over de hele wereld, en ze nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd BSc Programma in Managementstudies in UK

8 Resultaten in Managementstudies, Verenigd Koninkrijk Filter

BA (Hons) in duurzaam evenementenbeheer - UG-MAO-SEM

University of Stirling
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

De opleiding Sustainable Events Management overschrijdt de grenzen tussen marketing, human resources, financiën, planning en andere zakelijke vaardigheden om multidisciplinaire, creatieve teamleiders te ontwikkelen die in staat zijn om het grootste evenement tot in het kleinste detail te organiseren.

BSc (Hons) in Management

University of Stirling
Campus Voltijd Deeltijd 36 - 48 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

Teaching Studeren Management aan de University of Stirling geeft u uitgebreid inzicht in de interne werking van bedrijven en andere organisaties. Onze deskundige docenten maken gebruik van hun inzichten in onderzoek en industrie om ervoor te zorgen dat u gewapend bent met een breed begrip van complexe concurrerende omgevingen - en uitgerust om uw stempel op te drukken. Je wordt onderwezen door een combinatie van lezingen, seminars, tutorials, computer-gebaseerde workshops, case studies en occasionele industriële bezoeken. Beoordeling Je wordt beoordeeld door cursussen en examens. Studeren in het buitenland Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze goede contacten met verschillende internationale universiteiten. Lees meer over studeren in het buitenland. Neem contact op met Dr Gerry Edgar, Course Director 44 1786 467371 gerry.edgar@stir.ac.uk

BSc (Hons) in gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Vul uw gezondheids- en veiligheidskwalificaties aan met deze eenjarige, deeltijdse opleiding. Geaccrediteerd door IOSH en onderwezen door experts in de industrie, kan de Health, Safety and Environmental Management graad je cv verbeteren in een korte periode van tijd.

BSc in gezondheids- en veiligheidsmanagement

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is de officiële opleiding voor gezondheids- en veiligheidsmanagement. Afgestudeerden kunnen kiezen uit een aantal van de verantwoordelijke functies, waaronder de Arbo-manager voor een bouwveiligheids- of bouwproject.

BSc (Hons) in commercieel management (kwantiteitscontrole)

London South Bank University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Quantity Surveying-opleiding, professioneel erkend door het Chartered Institute of Building (CIOB), waarmee de eerste stap is gezet naar een volledig gekwalificeerde Quantity Surveyor. De cursus wordt gegeven op een fulltime, sandwich en part-time basis.

BSc (Hons) Management

Kent Business School, University of Kent
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

De Management BSc wordt gegeven in Kent Business School (KBS). Het programma is gericht op het ontwikkelen van een nieuw soort zakelijke professional voor de 21ste eeuw, levend voor hun sociale verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap, voor de behoeften van hun investeerders, aandeelhouders en werkgevers.

Bsc (hons) computing (informatiebeheer) (top-up)

Arden University
Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Verenigd Koninkrijk Coventry +1 more

Informatie is macht, en weten hoe een reeks gegevens beheerd moet worden met behulp van een verscheidenheid aan technologieën ter ondersteuning van een organisatie, is een waardevolle vaardigheid.

Bsc (hons) computing (informatiebeheer)

Arden University
Online Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Januari 2020 Verenigd Koninkrijk Coventry +1 more

Informatie is macht, en weten hoe een reeks gegevens beheerd moet worden met behulp van een verscheidenheid aan technologieën ter ondersteuning van een organisatie, is een waardevolle vaardigheid.