BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste Deeltijd Undergraduate Studies in Managementstudies in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2019

Een BSc betekent Bachelor of Science, en het is een undergraduate academische graad. Afhankelijk van het specifieke programma, kan de student die een BSc verdienen kiezen in een carrière aan te gaan of voort te zetten hun opleiding en verdien een geavanceerde graad.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd Bachelor of Science (BSc) in Managementstudies in de Verenigde Londen in UK

1 Resultaten in Managementstudies, Londen Filter

BSc (Hons) in commercieel management (kwantiteitscontrole)

London South Bank University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Quantity Surveying-opleiding, professioneel erkend door het Chartered Institute of Building (CIOB), waarmee de eerste stap is gezet naar een volledig gekwalificeerde Quantity Surveyor. De cursus wordt gegeven op een fulltime, sandwich en part-time basis.