BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Deeltijd BSc's in Managementstudies in de Verenigde Glasgow Verenigd Koninkrijk 2019

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

In een programma voor het beheer, kunnen de studenten leren belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zelfreflectie, planning en teambuilding. Veel programma's zich ook richten op ethische en culturele verschillen op de werkvloer. Deze onderwerpen vaak helpen studenten voor te bereiden voor een entry-level positie in het management na hun studies.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Glasgow is de grootste stad in Schotland met een bevolking van ongeveer 600.000 in de stad zelf, of meer dan 2 miljoen indien de omliggende steden van de Clydeside agglomeratie in aanmerking worden genomen.

Deeltijd Bachelor of Science Programma in Managementstudies in de Verenigde Glasgow in UK

2 Resultaten in Managementstudies, Glasgow Filter

BSc (Hons) in gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Vul uw gezondheids- en veiligheidskwalificaties aan met deze eenjarige, deeltijdse opleiding. Geaccrediteerd door IOSH en onderwezen door experts in de industrie, kan de Health, Safety and Environmental Management graad je cv verbeteren in een korte periode van tijd.

BSc in gezondheids- en veiligheidsmanagement

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is de officiële opleiding voor gezondheids- en veiligheidsmanagement. Afgestudeerden kunnen kiezen uit een aantal van de verantwoordelijke functies, waaronder de Arbo-manager voor een bouwveiligheids- of bouwproject.