BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Deeltijd Bachelors of Science (BSc's) in Managementstudies in de Verenigde Warschau Polen 2019

Studenten die een BSc (Bachelor of Science) verdienen de kans om een ​​carrière te beginnen in hun gekozen vakgebied. Een BSc zowel wetenschap verwante en niet-wetenschappelijke velden kan worden verdiend op scholen over de hele wereld.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Warschau de hoofdstad en de grootste stad van Polen wordt beschouwd als een belangrijke toeristische attractie, economische hub en educatief centrum zijn. De stad is vol met natuurlijke schoonheid en is een ideale educatieve hub voor natuurliefhebbers. Het heeft ook instellingen die opleidingen in uiteenlopende gebieden van het hoger onderwijs te bieden.

Deeltijd BSc in Managementstudies in de Verenigde Warschau in Polen

1 Resultaten in Managementstudies, Warschau Filter

Bachelor of Science in Management

University of Ecology and Management
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Oktober 2019 Polen Warschau +1 more

Op dit vakgebied bijzondere aandacht wordt besteed aan de financiële en personele middelen en ook om de interne communicatie en de impact op de organisatorische omgeving, concurrentie en de markt.